از سرگیری گفتگوها میان ارتش سودان و معترضان

دوشنبه 23 ارديبهشت 1398
02:37
از سرگیری گفتگوها میان ارتش سودان و معترضان یک سخنگوی جنبش اعتراضی سودان اعلام کرد گفتگوهای میان ارتش و معترضان درباره انتقال سیاسی قدرت از روز دوشنبه از سرگرفته خواهد شد.

العالم - آفریقا

به گزارش خبرگزاری فرانسه؛ رشید السید سخنگوی ائتلاف آزادی و تغییر سودان گفت نشستی که قرار بود میان جنبش معترضان و شورای انتقالی نظامی سودان برگزار شد ، با یک روز تاخیر و روز دوشنبه تشکیل خواهد شد.

السید به علل تعویق تشکیل نشست اشاره ای نکرد اما منابع وابسته به ائتلاف آزادی و تغییر اعلام کردند یکی از گروههای وابسته به این ائتلاف خواستار تعویق نشست با هدف تکمیل مشورت های داخلی قبل از دیدار با اعضای شوای انتقالی نظامی شده است.

ائتلاف آزادی و تغییر روز شنبه اعلام کرد ارتش سودان پیشنهاد کرده است گفتگوها درباره انتقال قدرت به یک دولت غیر نظامی که در حال حاضر متوقف است ، از سرگرفته شود.

هزاران نفر از چند هفته پیش با تحصن مقابل مقر فرماندهی کل نیروهای مسلح سودان در خرطوم از شورای انتقالی نظامی این کشور که از زمان برکناری عمر البشیر از مقام ریاست جمهوری ، قدرت را در اختیار دارد ، می خواهند قدرت را به یک دولت غیر نظامی تحویل دهد.
گفتگوها میان مقامات ائتلاف آزادی و تغییر که جنبش اعتراضی سودان را رهبری می کند با شورای انتقالی نظامی همچنان ادامه دارد.

طرفین درباره تشکیل شورای مشترک که پیش بینی می شود جایگزین شورای نظامی شود، اختلاف نظر دارند ، به طوری که ژنرال های ارتش می خواهند شورای مشترک تحت کنترل نظامی ها باشد اما معترضان تلاش می کنند اکثریت شورا را در اختیار داشته باشند.

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم