حماس: اقدام پارلمان آلمان در قبال جنبش تحریم اسرائیل، مایه شرم است

شنبه 28 ارديبهشت 1398
19:44
حماس: اقدام پارلمان آلمان در قبال جنبش تحریم اسرائیل، مایه شرم است
پس از آنکه پارلمان آلمان پیش‌نویس طرحی را تصویب کرد که بر اساس آن جنبش تحریم رژیم صهیونیستی معروف به «بی‌.دی‌.اس» جنبشی «یهودستیز» معرفی می‌شود، حماس در بیانیه‌ای، این اقدام را مایه تأسف و شرم خواند.

العالم _ فلسطین اشغالی

پارلمان آلمان جمعه (دیروز) پیش‌نویس قانونی را تصویب کرد که بر اساس آن جنبش تحریم رژیم صهیونیستی معروف به «بی‌.دی‌.اس» را جنبشی «یهودستیز» معرفی می‌کند.

پارلمان آلمان از مقامات این کشور درخواست کرده، حمایت‌های مادی از طرح‌هایی که به تحریم رژیم صهیونیستی فرا می‌خوانند، متوقف کند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، حماس با صدور بیانیه‌ای این اقدام پارلمان آلمان را محکوم کرد و آن را «مایه تأسف و شرم» خواند.

«باسم نعیم» از اعضای ارشد حماس و رئیس پویش تحریم رژیم صهیونیستی در این باره گفت، با کمال تأسف آلمان نمی‌تواند از «احساس گناه» خود در قبال «یهودی‌ها» خلاص شود اما رهایی از این احساس نباید به حساب ملت فلسطین، حقوق آن و نیز مبارزه این ملت برای آزادی و استقلال باشد.

نعیم در ادامه تصمیم ظالمانه پارلمان آلمان را محکوم کرد و گفت: «این ملت با تمام ابزارهای ممکن برای پایان دادن به سیاه‌ترین اشغالگری تاریخ مبارزه می‌کند و "تحریم" یکی از ابزارهای مسالمت‌آمیز در همین راستاست».

این عضو ارشد حماس در پایان از پارلمان آلمان درخواست کرد، در این تصمیم خود تجدیدنظر کند.

جنبش تحریم رژیم صهیونیستی ( BDS) سرواژه‌های «Boycott، Divestment، Sanctions» به معنای «بایکوت (انزوا)، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم» است، از سال 2005 به دست 171 سازمان غیردولتی فلسطینی ایجاد شد تا با ایجاد فشارهای اقتصادی بر رژیم صهیونیستی، آن را مجبور به پایان اشغال فلسطین و شناسایی حق بازگشت آوارگان کند

0% ...

آخرین اخبار

از واتیکان تا غزه؛ راهپیمایی اعتراضی روحانیون مسیحی در واتیکان علیه نسل‌کشی در غزه


آسمان متقابل/اگر جلوی پروازهای ایران را بگیرید جلوی پروازهایتان گرفته می‌شود


شکست عملیات در سایه اشراف اطلاعاتی؛ ضربه سنگین قرارگاه قدس سپاه به هسته تروریست‌ها


سناتور برنی سندرز خواستار توقف جنگ و کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل شد


گشودن گره‌های مرزی؛ راهکار ایران برای تسریع جریان ترانزیت در ژنو


عراق در آستانه موعدی جدید برای انحصار سلاح در دست دولت


مدال تاریخی؛ فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد


ایرلاین های ایرانی همچنان بروی رادار برج مراقبت چین


آقای پزشکیان فرا رسیدن روز ملی عربستان را تبریک گفت


ایران: هرگونه حمله آمریکا با پاسخی شدیدتر روبه‌رو خواهد شد