واکنش کاربران به مهمانی جنجالی در عربستان

دوشنبه 30 ارديبهشت 1398
22:23
واکنش کاربران به مهمانی جنجالی در عربستان یک مراسم مهمانی مختلط در ماه رمضان با حضور دهها شخصیت معروف در ریاض برگزار شد.

العالم - عربستان سعودی

به گفته برخی فعالان، اریج عبدالله فعال رسانه ای دهها دعوت نامه برای دختران و پسران معروف در شبکه های اجتماعی ارسال کرد تا در مهمانی شام در ماه رمضان شرکت کنند.

ویدئویی که فعال مغربی از داخل مراسم منتشر کرد، به خاطر حضور افراد معروف از دختر و پسر در کنار یکدیگر، بحث و جدل بسیاری برانگیخت.

فعالان تاکید کردند: آنچه که باعث انزجار می شود، حضور برخی از افراد معروف که پیشتر مخالف مراسم مختلط بودند. یکی از فعالان نیز دختری را که پیش از این به خاطر شوخی کردن با همکارش و صبحانه خوردن با او به شدت مجازات شده بود، مورد انتقاد قرار داد.

فعالان توضیح دادند: عربستان سعودی در یک تناقض بسر می برد؛ دولت برخی را به خاطر اختلاط با مردان مجازات می کند در حالی که این گونه رفتارها برای شخصیت‌های معروف مجاز است.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم