ترامپ: می‌خواهم با ایران کنار بیایم

پنج‌شنبه 9 خرداد 1398
18:06
ترامپ: می‌خواهم با ایران کنار بیایم رئیس‌جمهور آمریکا با بیان این ادعا که ایران به دنبال توافق با واشنگتن است، گفت ایران خواهان گفت‌وگو باشد، او نیز برای این کار آماده است.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز پنج‌شنبه بار دیگر ادعا کرد که ایران به «کشوری ضعیف» بدل شده و خواهان توافق با آمریکاست.

رئیس‌جمهور آمریکا که در محوطه کاخ سفید در جمع گروهی از خبرنگاران صحبت می‌کرد، ابتدا در حال صحبت در مورد جنگ تجاری با چین بود که بحث را به سوی ایران برد و مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران خواهان توافق با آمریکاست.

او گفت: «به خاطر تعرفه‌های ما، چین در حال تبدیل شدن به کشوری ضعیف مانند ایران است و ایران هم خواهان توافق است.»

وی در ادامه صحبت‌هایش به بحث روابط با روسیه و گزارش «رابرت مولر» در مورد مداخله ادعایی مسکو در انتخابات سال ۲۰۱۶ آمریکا پرداخت و باز هم بحث را به سوی ایران برد. وی داشتن رابطه خوب با رقبا از جمله روسیه و چین را خوب توصیف کرد و گفت: «من می‌خواهم با همه کنار بیایم، حتی می‌خواهم با ایران هم کنار بیایم، ایران می‌خواهد صحبت کند و اگر ایران می‌خواهد گفت‌وگو کند، من حاضرم.»

ترامپ پیش از این در جریان سفر به توکیو پایتخت ژاپن هم در اظهاراتی مشابه گفته بود که ایران با رهبران کنونی خود می‌تواند «کشوری فوق‌العاده» باشد و او حاضر است با ایران مذاکره کند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که مقام‌های ارشد دولت او همچنان به طرح اظهارات ضدایرانی و تلاش برای فضاسازی علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهند. روز گذشته «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در اظهاراتی که ایران آن را «مضحک» توصیف کرد، مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران عامل انفجارهای اخیر در بندر «فجیره» امارات عربی متحده بوده است.

دیروز «پاتریک شاناهان» سرپرست وزارت دفاع آمریکا و «جوزف دانفورد» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا نیز در اظهاراتی مشابه، فعالیت‌های ایران در منطقه را «تهدیدآمیز» توصیف و ادعا کردند که افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه با هدف ایجاد بازدارندگی در برابر «تهدید ایران» صورت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت