وزارت خارجه قطر: روابط ما با ایران مبتنی بر واقعیت‌های جغرافیایی و منافع مشترک است

پنج‌شنبه 16 خرداد 1398
14:01
وزارت خارجه قطر: روابط ما با ایران مبتنی بر واقعیت‌های جغرافیایی و منافع مشترک است سخنگوی وزارت خارجه قطر تاکید کرد روابط قطربا ایران مبتنی بر واقعیت‌های جغرافیایی و منافع مشترک است.

العالم- آسیا

به نقل از شبکه المنار، لولوة الخاطر سخنگوی وزارت خارجه قطر تصریح کرد روابط دولت قطر با ایران روابطی مبتنی بر واقعیت‌های جغرافیایی و منافع مشترک است و این یک نکته مهم است، حقایق جغرافیایی را نمی‌توان پشت گذاشت و نادیده گرفت، واقعیت دیگر این است که ما در بزرگترین میدان گازی جهان با ایرانی‌ها مشترک هستیم و این حقیقت را هم نمی توانیم از آن عبور کنیم.

وی تاکید کرد روابط قطر با ایران بسیار متفاوت از روابطبا برخی کشورهای حاشیه خلیج(فارس) از جمله عمان ودولت کویت و بلکه متفاوت از روابط اتحادیه اروپاست، به عنوان مثال، مساحت‌های مشترکی در ارتباط با جغرافیا و برخی منابع مشترک با ایران وجود دارد.

این سخنگو خاطر نشان کرد بدو شک ملت ایران، ملتی با تاریخی دیرینه و اصیل هستند، هر چند برخی مسائل مورد اختلاف میان ما وجود دارد، ولی تصمیم گرفتیم که با عقلانیت ودر چارچوب قوانین بین المللی با آن تعامل کنیم.

وی خواستار گفت‌وگوی سازنده میان همه طرف‌ها به منظور حل مسائل موجود شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم