دو خودروی دیپلماتیک ترکیه در یونان به آتش کشیده شد

دوشنبه 20 خرداد 1398
16:21
دو خودروی دیپلماتیک ترکیه در یونان به آتش کشیده شد یک روزنامه یونانی خبر داد، افراد ناشناس بامداد امروز دوشنبه دو خودروی دارای پلاک دیپلماتیک ترکیه را در شهر «سالونیک» یونان به آتش کشیدند.

العالم - ترکیه

رسانه یونانی از به آتش کشیده شدن دو خودروی دیپلماتیک ترکیه در «سالونیک» دومین شهر بزرگ یونان در بامداد دوشنبه خبر داد.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، روزنامه یونانی «نفتمپوریکی» خبر داده که افراد ناشناس ساعت ۴:۴۵ دقیقه دوشنبه به وقت محلی دو خودروی دارای پلاک دیپلماتیک ترکیه را در شهر سالونیک یونان آتش زدند.

طبق این گزارش، یکی از این خودروها متعلق به یک وکیل ترکیه‌ای بود که در خیابان «چالکیز» سالونیک به آتش کشیده شد. در نتیجه این آتش‌سوزی، خودروی این وکیل کاملا سوخت و به دو خودرو که نزدیکی آن پارک شده بودند هم آسیب وارد شد.

۱۰ دقیقه بعد از به آتش کشیده شدن خودروی وکیل ترکیه‌ای، یک خودروی دارای پلاک دیپلماتیک ترکیه در خیابان «کالیدوپولو» هم آتش زده شد.

در نتیجه آتش کشیده شدن دومین خودروی دارای پلاک دیپلماتیک ترکیه، این خودرو هم کاملا سوخت و به دو خودروی پارک شده در نزدیکی آن هم آسیب وارد شد.

تاکنون فرد یا گروهی مسئولیت آتش کشیدن خودروها را برعهده نگرفته و «سرویس اطلاعات ملی یونان» تحقیقات درباره این ماجرا را آغاز کرده است.

دو خودروی دیپلماتیک ترکیه‌ای در یونان در حالی طعمه حریق شده‌اند که آنکارا و آتن بر سر مسائلی از قبیل قبرس و برخی مناطق مورد مناقشه در دریای اژه با هم اختلاف دارند.

0% ...

آخرین اخبار

افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان