کوشنر: در چارچوب معامله قرن، طرح 5 میلیارد دلاری اتصال کرانه‌ باختری به نوار غزه اجرا می شود

شنبه 1 تير 1398
21:21
کوشنر: در چارچوب معامله قرن، طرح 5 میلیارد دلاری اتصال کرانه‌ باختری به نوار غزه اجرا می شود مشاور کاخ سفید در روند سازش مدعی است که در طرح صلح پیشنهادی آمریکا طرحی 5 میلیارد دلاری وجود دارد که بر اساس آن کرانه باختری به نوار غزه متصل می‌شود.

العالم - فلسطین اشغالی

«جرد کوشنر» مشاور کاخ سفید در روند سازش اعلام کرد که نخستین مرحله طرح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای خاورمیانه شامل پیشنهاد سرمایه‌گذاری با ارزش 50 میلیارد دلار در اراضی فلسطین، مصر، اردن و لبنان است.

وی مدعی شد که بر اساس طرح صلح پیشنهادی آمریکا موسوم به معامله قرن، با هزینه 5 میلیارد دلاری، کرانه باختری به نوار غزه متصل خواهد شد.

این در حالی است که «ریاض المنصور» نماینده تشکیلات خودگردان در سازمان ملل ضمن برشمردن اقدامات دولت «دونالد ترامپ» درباره فلسطین تأکید کرد، طرح ادعایی صلح این کشور موسوم به «معامله قرن» آغاز شده گرچه رسما از آن رونمایی نشده است.

معامله قرن، طرحی به پیشنهاد دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت عربستان، برای پایان منازعه «اسرائیل» با فلسطین و مقدمه‌ای برای عادی‌سازی روابط عربی اسرائیلی است. در این طرح و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود.

«جیسون گرینبلات» نماینده آمریکا در روند سازش از تاخیر در رونمایی از طرح صلح آمریکا موسوم به معامله قرن خبر داد.

وی در پیامی در توئیتر نوشت: «معتقدم که ما انتشار طرح صلح ترامپ را تا پس از تشکیل کابینه جدید اسرائیل در ماه نوامبر به تاخیر خواهیم انداخت.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند