رئیس الحشد الشعبی: برخی کشورها عقل خود را از دست داده و بر طبل جنگ می‌کوبند

شنبه 8 تير 1398
17:57
رئیس الحشد الشعبی: برخی کشورها عقل خود را از دست داده و بر طبل جنگ می‌کوبند
رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق با اشاره به نقش این سازمان در نجات عراق از دست داعش، تصریح کرد که ملت عراق خواری را نمی‌پذیرد.

العالم - عراق

«فالح الفیاض» رئیس سازمان «الحشد الشعبی» (بسیج مردمی) عراق تأکید کرد که این سازمان، کشور عراق را از «انحطاط نابود کننده» نجات داد.

الفیاض در جریان سخنرانی به مناسبت سالگرد انقلاب 1920 عراق تصریح کرد که دشمنان خواستار این نابودی بودند، ولی «الحشد، حافظ همه ارزشهایی است که قهرمانان انقلاب 1920 آن را تثبیت کرده بودند».

انقلاب 1920 که از آن با نام‌های خیزش ۱۹۲۰ و انقلاب بزرگ عراق یاد می‌شود، شورش علیه حکمرانی بریتانیا و عمال آن بود.

خبرگزاری «العهد» عراق به نقل از الفیاض گزارش داد که عراق مورد هدف و طمع دیگر کشورها قرار دارد، «و موجب کینه دیگران است، ولی ملتی دارد که خواری را نمی‌پذیرد».

وی با بیان اینکه انقلاب 1920، پاسخ همه مردم عراق بود، الحشد الشعبی را همین طور دانست و گفت: «جنگهایی که دشمن بر اساس [تمایلات] فرقه‌ای خواستار آن بود، در برابر ملت زنده [عراق] دوامی نداشت... انقلاب [دهه] 20، انقلابی برای تشکیل حکومت و تجربه ملی‌گرایانه عراق بود».

رئیس الحشد تصریح کرد که این سازمان به خاطر دفاع از حکومت، حاکمیت، استقلال و تکمیل آنچه اجداد ملت عراق آغاز کرده بودند، شکل گرفته، ارزشهای عشایری را تحت سقف مرجعیت دینی توصیف کرد.

الفیاض ادامه داد: «بیشترین چیزی که به مردم عراق آسیب می‌رساند، عدم شناخت ذات خود آنهاست؛ زیرا دشمنان در تلاشند که در دل مردم عراق ناامیدی ایجاد کنند، ولی ملت عراق در همه نبردهای خود پیروز شده است».

وی درباره تحولات منطقه نیز اظهار داشت، برخی از کشورهای منطقه عقل خود را از دست داده‌اند و بر طبل جنگ می‌کوبند.

این مسئول عراقی با بیان اینکه هیچ کس از وقوع جنگ، سود نمی‌کند، خاطر نشان کرد که «تکیه بر [کشورهای] خارجی، مسیر خواری و ذلت است».

الفیاض در پایان تأکید کرد که مردم عراق با تکیه بر ارزشهای انقلاب 1920، با داعش مبارزه کرده‌اند و در حال حاضر نیز الحشد الشعبی نقش حمایتی را در عراق ایفا می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت