دبیرکل اوپک: نشانه‌های ثبات در بازار نفت وجود دارد

دوشنبه 10 تير 1398
17:52
دبیرکل اوپک: نشانه‌های ثبات در بازار نفت وجود دارد دبیرکل اوپک اعلام کرد دیدار اخیر ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه و محمد بن‌سلمان می‌تواند نشانه‌ای بر تعهد این کشورها به ثبات پایدار بازار نفت باشد.

العالم - اقتصادی

محمد بارکیندو دبیر کل اوپک گفت: دیدار اخیر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و محمدبن سلمان ولیعهد عربستان در حاشیه نشست سران گروه 20 در اوزاکای ژاپن می‌تواند نشانه‌ای از تعهد این کشورها به ثبات پایدار بازار نفت، باشد.

وی گفت: دیدار پوتین و بن سلمان که ما از آن استقبال زیادی می‌کنیم می‌تواند نشانه تعهد سران دو کشور به ثبات بازار و حمایت از اوپک و اوپک پلاس نه تنها در ادامه حفظ ثبات بازار بلکه نگهداری از آن برای زمان‌ها و فصول دیگر باشد.

پوتین پس از دیدار با محمدبن سلمان گفت که دو کشور درباره آینده توافق کاهش عرضه نفت اوپک و دیگر تولید کنندگان نفت به تفاهم رسیده و از تمدید این توافق برای یک دوره 6 تا 9 ماهه دیگر حمایت خواهند کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چماق جدید آمریکا بر سر عراق با تهدید به «بالکانیزه‌ شدن»


جمهوریخواهان سنا با تصویب قطعنامه درباره خشونت صهیونیست ها در کرانه باختری مخالفت کردند


حملات توپخانه ای صبح امروز ارتش صهیونیستی به جنوب لبنان


به آتش کشیدن یک خانواده فلسطینی و ربودن ۳۰۰ درخت زیتون آنها +فیلم


سردار ایزدی: ناوهای دشمن از ترس هدف قرار گرفتن جرأت نزدیک‌شدن ندارند


وال‌استریت ژورنال: آمریکا بخشی از توانمندی‌های اطلاعاتی را در عراق حفظ می‌کند


شهادت ۷ فلسطینی دیگر در غزه


کره شمالی به سئول هشدار داد


روسیه: در دفاع از کالینینگراد از همه ابزارها حتی تسلیحات هسته‌ای استفاده می‌کنیم


حملات هوایی و موشکی عربستان به مناطق مختلف یمن