تاکید مادورو بر حمایت از گفت‌وگو با مخالفان در نروژ

شنبه 15 تير 1398
06:25
تاکید مادورو بر حمایت از گفت‌وگو با مخالفان در نروژ

رئیس جمهور ونزوئلا بر حمایت از گفت‌وگو با مخالفان که به میزبانی نروژ برگزار می‌شود تاکید کرد.

العالم - آمریکا

«نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا بر تعهد کشورش برای ادامه مذاکرات با احزاب سیاسی در گفت‌وگوهایی که به میزبانی نروژ انجام می‌شود تاکید کرد.

وی در پیامی در توئیتر نوشت که از ایجاد میز گفت‌وگوی دائمی برای یافتن راه‌حلها و توافق‌هایی برای اختلافات سیاسی میان حزب سوسیالیست حاکم و مخالفان راستگرای افراطی حمایت می‌کند.

مادورو چند روز پیش نیز تاکید کرده بود که وی طی سال جاری به توافق بزرگی در زمینه صلح، مذاکره و دموکراسی برای ونزوئلا دست خواهد یافت.

«خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده ونزوئلاسوم بهمن ماه سال ۱۳۹۷ در اقدامی که با حمایت‌های همه‌جانبه آمریکا مواجه شده است، خود را «رئیس‌جمهور ونزوئلا» خواند. (جزئیات بیشتر)

روسیه از زمان اقدام گوایدو در اعلام خود به عنوان رئیس‌جمهور و تحرکاتش برای ایجاد کودتای نظامی، از او و حامیان آمریکایی‌اش به دلیل تلاش برای کنار زدن دولت قانونی «نیکلاس مادورو» انتقاد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند