تلاش ترکیه برای تغییر موازنه در لیبی

شنبه 15 تير 1398
12:35
تلاش ترکیه برای تغییر موازنه در لیبی
همزمان با افزایش حمایت‌ها از ژنرال حفتر٬ اردوغان با رئیس شورای ریاست جمهوری دولت وفاق ملی لیبی دیدار کرد.

العالم _ ترکیه

روزنامه ینی آکیت از روزنامه‌های نزدیک به حزب عدالت و توسعه ترکیه امروز در مورد حمایت آمریکا و مصر از نیروهای ژنرال حفتر در لیبی٬ این تیتر را به کار برد: «حمایت شیطان و فرعون از حفتر».

در روزها و هفته‌های گذشته٬ برخی تهدیدات حفتر علیه ترکیه و ربوده شدن 6 شهروند ترکیه توسط نیروهای تحت امر وی٬ برای آنکارا نگرانی‌هایی به وجود آورده و حالا چنین به نظر می‌رسد که دولت اردوغان قصد دارد با حمایت از مخالفین حفتر٬ موازنه را تغییر دهد.

دیروز در استانبول٬ رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه با فائز مصطفی السراج رئیس شورای ریاست جمهوری دولت وفاق ملی لیبی دیدار و گفت‌وگو کرد.

نهاد ریاست جمهوری ترکیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که این دیدار در کاخ دولمه باغچه استانبول صورت گرفته و روابط دوجانبه و همچنین آخرین تحولات لیبی٬ اصلی‌ترین محورهای گفت‌وگو بوده است.

اردوغان در این گفت‌وگو با اعلام حمایت مجدد از دولت وفاق ملی که از طرف جامعه بین‌المللی به رسمیت شناخته می‌شود، خواهان پایان یافتن حملات شبه نظامیان وابسته به حفتر شد.

اردوغان همچنین تاکید کرد که آنکارا برای استقرار صلح و ثبات٬ از دولت مشروع لیبی حمایت می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد


سردار حسن‌زاده: تجمعات شبانه تا یأس کامل دشمن ادامه خواهد داشت


خروش یمنی‌ها علیه بهتان سعودی ؛ فریادی برای دفاع از قداست کعبه


شرط اسرائیل برای کمک به عربستان؛ تل‌آویو خواستار امتیازهای سیاسی از ریاض است


کمالوندی: اراده دفاعی ایران شکست‌ناپذیر است/ افشای پشت‌پرده لغو روادید رئیس سازمان انرژی اتمی


شعله‌ور شدن قیمت اقلام سبد غذا با آتش گازوئیل در آمریکا


جنایت صبرا و شتیلا؛ ۴۴ سال بی عدالتی و فرار از مجازات