درگیری شدید بین نیروهای "حفتر" و دولت وفاق لیبی در جنوب طرابلس

چهارشنبه 2 مرداد 1398
19:39
درگیری شدید بین نیروهای رسانه‌های لیبی از وقوع درگیری‌های شدید بین نیروهای خلیفه حفتر و دولت الوفاق لیبی در جنوب طرابلس خبر دادند.

العالم - لیبی

به نقل از رسانه‌های لیبی، درگیری‌های شدیدی بین نیروهای خلیفه حفتر فرمانده گروه موسوم به ارتش ملی لیبی و نیروهای ارتش لیبی وابسته به دولت الوفاق در محور "الخله" در جنوب طرابلس به وقوع پیوسته است.

منابع محلی گفتند که حملاتی هوایی در منطقه وادی الربیع در نزدیکی "مثلث النهر" به وقوع پیوسته و صدای حملات خمپاره ای به فرودگاه طرابلس شنیده شده است.

در تحولی دیگر فایز السراج رئیس شورای ریاستی دولت الوفاق لیبی که به تونس سفر کرده است با کاردار سفارت آمریکا در لیبی درباره همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم گفت‌وگو کرد.

دو طرف در این دیدار درباره تازه ترین تحولات لیبی و روابط دوجانبه بحث و تبادل نظر کردند.

ژنرال خلیفه حفتر که سمت فرماندهی گروه موسوم به ارتش ملی لیبی را دارد، شرق لیبی را در کنترل خود دارد و غرب لیبی از جمله شهر طرابلس پایتخت این کشور در کنترل دولت وفاق لیبی است که توسط سازمان ملل به‌رسمیت شناخته شده است.

چندی پیش حفتر که از سوی برخی از کشورها از جمله مصر و امارات حمایت می‌شود، برای تصرف شهر طرابلس نیروهای خود را به‌سمت غرب لیبی گسیل داشت تا به‌زعم خود آنجا را از "عناصر تروریست" پاکسازی کنند. حملات حفتر به طرابلس اندکی قبل از آغاز کنفرانس ملی فراگیر که قرار بود با نظارت سازمان ملل در شهر "غدامس" برگزار شود آغاز شد.

در مقابل، نیروهای شورای ریاست جمهوری لیبی نیز به مقابله با آنها در اطراف شهر طرابلس پرداختند که تنش‌ها در این مناطق همچنان ادامه دارد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: ملت ایران شکست بزرگی را به ترامپ تحمیل کرد


روسیه: انتخابات کنگره رویکرد ترامپ را تغییر نمی‌دهد


هشدار رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق درباره عواقب اقدام نظامی جدید علیه ایران


هشدار ایتالیا درباره تهدیدهای سایبری؛ بانک فرانسوی هدف سارقان قرار گرفت


عربستان و سوریه با حضور شرع و بن‌سلمان توافق‌نامه‌ امضا کردند


ایلان ماسک پس از شکست جمهوری‌خواهان، پیام‌های انتخاباتی خود را پاک کرد


فاکس‌نیوز: جی‌دی ونس با حامیان ناراضی ترامپ ائتلاف تشکیل می‌دهد


ترامپ: قصد برکناری وزیر جنگ را ندارم


شهادت 7 غیرنظامی یمنی در حمله هوایی عربستان سعودی


اولیانوف: جنگ علیه ایران تاثیر زیادی در تحولات آمریکا داشت