آتش بر جان جنگل های سیبری روسیه/ ثبت 500 کانون حریق و آتش سوزی بیش از ۳ میلیون هکتار اراضی جنگلی

دوشنبه 7 مرداد 1398
21:50
آتش بر جان جنگل های سیبری روسیه/ ثبت 500 کانون حریق و آتش سوزی بیش از ۳ میلیون هکتار اراضی جنگلی معاون وزارت موقعیت های اضطراری روسیه اعلام کرد که سه میلیون هکتار از اراضی جنگلی روسیه طعمه حریق شده است.

العالم ـ اروپا

الکساندر چوپریان روز دوشنبه به اعلام این خبر افزود: در مجموع سه میلیون هکتار اراضی جنگلی در منطقه سیبری روسیه دچار آتس سوزی شده و حدود ۵۰۰ کانون حریق ثبت شده است.
وی با بیان اینکه محدوده آتش سوزی در حال گسترش است، خاطرنشان کرد: تا چند روز پیش محدوده اراضی جنگلی گرفتار آتش سوزی در سیبری حدود ۲ میلیون هکتار بود.
به گفته معاون اول وزارت موقعیت های اضطراری روسیه، در زمان حاضر آتش سوزی ها برای مناطق مسکونی تهدیدی ایجاد نکرده است اما ساکنان برخی مناطق از دودهای ناشی از حریق جنگل نگرانند.
چوپریان گفت که دود ناشی از آتش سوزی ها در جنگل های سیبری به هزاران کیلومتر آن سو تر از محل آتش سوزی کشیده شده است و شماری را به مراکز درمانی فرستاده است.
به گزارش ایرنا، در همین حال ریانووستی به نقل از یک مقام وزارت موقعیت های اضطراری از اعلام وضعیت فوق العاده در استان های ایرکوتسک و کراسنویارسک و جمهوری بوریاتیا در سیبری خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: جنگ علیه ایران تاثیر زیادی در تحولات آمریکا داشت


نماینده ارشد دموکرات‌ها: ترامپ باید به جنگ علیه ایران پایان دهد


سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان