بعیدی‌نژاد: مبادله پایاپای کشتی‌های انگلیسی و ایرانی غیرممکن است

سه شنبه 8 مرداد 1398
10:29
بعیدی‌نژاد: مبادله پایاپای کشتی‌های انگلیسی و ایرانی غیرممکن است سفیر ایران در لندن گفت: مبادله پایاپای برای کشتی‌های توقیف شده انگلیسی و ایرانی غیر ممکن است.

العالم- ایران/ سیاسی

حمید بعیدی‌نژاد، سفیر ایران در لندن، در پیامی توییتری نوشت: غیرممکن است مبادله پایاپایی برای کشتی‌های توقیف شده انگلیسی و ایرانی، آن‌گونه که رسانه‌های انگلیسی پیشنهاد می‌کنند انجام شود.

وی افزود: انگلیس کشتی حامل سوخت ایران را به طور غیرقانونی توقیف کرده است، این در حالی است که کشتی انگلیسی به دلیل تخطی از برخی مقررات مهم حفاظتی_امنیتی در تنگه هرمز توقیف شده است.

این اظهارات سفیر ایران در لندن به دنبال اظهارات دیروز دومینیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس مطرح می‌شود که درباره آزادسازی کشتی ایرانی در برابر آزاد شدن کشتی انگلیس، گفته بود: موضوع نوعی مبادله پایاپای نبوده بلکه قانون بین‌المللی و حمایت از قوانین سامانه قانونی بین‌المللی است و این چیزی است که ما بر سر آن پافشاری خواهیم کرد.

علاوه بر این، کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی کشورمان روز یک شنبه در مورد تحولات رخ داده در روابط ایران و انگلیس در طی روزهای اخیر و اقدام غیر قانونی این کشور در توقیف نفتکش ایرانی در جبل‌الطارق تصریح کرد: انگلیسی‌ها به صورت غیر قانونی نفتکش ایرانی را متوقف کرده‌اند و این یک راهزنی دریایی است.

خرازی ادامه داد: ایران بر اساس قوانین بین‌المللی و تخلفاتی که نفتکش انگلیسی انجام داده بود، این نفتکش را متوقف کرد و اکنون این موضوع مراحل قضایی خود را طی می‌کند. اگر انگلیسی‌ها هر چه زودتر نفتکش ایران را آزاد کنند، ما هم می‌توانیم مراحل قضایی رسیدگی به تخلفات نفتکش انگلیسی را تسریع کنیم.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

استراتژیست ارشد پنتاگون اخراج شد


ترامپ: موشک‌های ایران سر جایشان هستند


شنیده‌شدن انفجار در مناطقی از سعودی


۱۸۶ شهید و زخمی در حملات سعودی به الجوف


حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گفت وگوی اردوغان و ترامپ درباره روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی


نامزد دموکرات سنا: ترامپ یک احمق است/آمریکا به دست نادان‌ترین افراد اداره می‌شود


پلیس رژیم صهیونیستی ادعای لیکود درباره تقلب گسترده انتخاباتی را رد کرد


سخنگوی سازمان ملل: جهان به دیپلماسی بیشتری نیاز دارد


وزیر خارجه کوبا: آمریکا حق تعیین سرنوشت مردم کوبا را ندارد