اردوغان:‌ عملیات در شرق فرات را به زودی آغاز خواهیم کرد

يکشنبه 13 مرداد 1398
20:07
اردوغان:‌ عملیات در شرق فرات را به زودی آغاز خواهیم کرد
رئیس جمهور ترکیه روز یکشنبه در سخنرانی گفت که آنکارا عملیات در شرق فرات را به زودی آغاز خواهد کرد.

العالم - ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه گفت که این کشور عملیات در شرق فرات را به زودی آغاز خواهد کرد.

وی که در جریان افتتاح پروژه‌های توسعه‌ای در غرب این کشور صحبت می‌کرد، گفت:«علیه گروه‌های تروریستی در داخل و خارج اقدام خواهیم کرد و تمامی توطئه‌هایی که کشورمان را هدف قرار داده شکست خواهیم داد.»

رئیس جمهور ترکیه اضافه کرد:« در عفرین،‌ جرابلس و الباب عملیات انجام دادیم و الان نیز عملیاتی در شرق رود فرات در سوریه انجام خواهیم داد و این موضوع را به اطلاع روسیه و آمریکا رسانده‌ایم.»

مقامات ترکیه‌ای طی روزهای اخیر بارها از ایجاد منطقه امن در طول مرزهای سوریه و تا عمق 40 کیلومتری داخل خاک این کشور خبر داده‌اند.

در همین راستا شورای دفاع ملی ترکیه روز چهارشنبه اعلام کرد که آنکارا قصد دارد در طول مرزهای خود با سوریه منطقه امن ایجاد کند.

مباحث مربوط به ایجاد منطقه حائل در مرزهای سوریه اولین بار در سال 2013 از سوی ترکیه مطرح شد. چندین گزینه از جمله منطقه پرواز ممنوع و منطقه امن در قلمروی سوریه برای پناهجویان مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. با این حال ترکیه هیچ کدام از این طرح‌ها را به دلایلی اجرا نکرد.

ترکیه از جمله کشورهایی است که نیروهای نظامی این کشور بدون مجوز قانونی از دولت دمشق و برخلاف قوانین بین‌المللی در بخشهایی از خاک سوریه حضور دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس نسبت به فروپاشی کامل توافق آتش‌بس غزه


شکست تلاش‌های ترامپ در کنترل بازار؛ عبور نفت برنت از مرز ۱۰۵ دلار


درخشش تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا؛ کسب ۶ مدال رنگارنگ


سردار ابن‌الرضا: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است


رسواگری جانیان در نیویورک ؛ دفاع با صلابت از حقوق ملت/ واکنش قاضی القضات به سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل


فرمانده کل ارتش: سخنرانی پزشکیان صدای صلابت ملت ایران بود


بقائی؛ رویکرد جنگ‌طلبانه کانادا را محکوم کرد


گفتگوی دیپلماتیک تهران و اسلام‌آباد در نیویورک


صدای گویای کاروان ورزشی ایران در ناگویا


از دیدارها تا سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل