رایزنی تلفنی پامپئو با همتای مصری درباره تحولات منطقه

سه شنبه 29 مرداد 1398
10:48
رایزنی تلفنی پامپئو با همتای مصری درباره تحولات منطقه
وزیر خارجه آمریکا از رایزنی با همتای مصری درباره مسائل منطقه خبر داده و آن را گفت‌و‌گویی «سازنده» خوانده است.

العالم _ آمریکا

به موازات ادامه تلاش‌های آمریکا برای ایجاد ائتلاف دریایی در خلیج فارس، وزیر خارجه دولت «دونالد ترامپ» با وزیر خارجه مصر درباره تحولات منطقه رایزنی کرده است.

«مایک پامپئو» وزری خارجه آمریکا در پیامی توییتری خبر داده که روز دوشنبه (دیروز) با «سامح شکری» وزیر خارجه مصر درباره «هدف مشترک دو کشور» در زمینه ثبات منطقه تماس تلفنی برقرار کرده است.

وی در توییتر نوشت: «من با سامح شکری وزیر خارجه مصر تماس سازنده‌ای داشتم. ایالات متحده به حمایت از مصر در مبارزه مشترکمان علیه تروریسم و هدف مشترکمان در زمینه توسعه امنیت منطقه متعهد است».

اظهارات پامپئو درباره مصر در حالی صورت گرفته که تلاش‌های دولت آمریکا برای پیش بردن برنامه‌های این دولت در زمینه مسائلی از قبیل «معامله قرن» و ایجاد ائتلاف ضد ایرانی دریایی در خلیج فارس ادامه دارد.

بامداد امروز در خبرها آمده بود که ستاد تروریستی ارتش آمریکا در غرب آسیا موسوم به «سنتکام»، از پیوستن بحرین به ائتلاف دریایی واشنگتن در خلیج فارس قدردانی و اعلام کرد که منتظر همکاری با دیگر کشورها برای تامین امنیت دریانودری در این منطقه هستیم.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود