نمایشگاه جهانی ربات پکن ۲۰۱۹ آغاز شد

جمعه 1 شهريور 1398
13:35
نمایشگاه جهانی ربات پکن ۲۰۱۹ آغاز شد نمایشگاه بین المللی ربات ۲۰۱۹ با حضور بیش از ۱۶۶ شرکت داخلی و خارجی از ۲۲ کشور در فضایی به مساحت ۵/۲ هکتار در پکن آغازبکار کرد.

العالم ـ آسیا

در این نمایشگاه انواع ربات‌ها از جمله ربات‌های صنعتی، خدماتی، ربات‌های با کارکرد ویژه و لجستیک هوشمند نمایش داده شده و آخرین دستاوردها، محصولات کاربردی و راهکارهای شرکت های بین المللی در زمینه رباتیک نیز ارائه شده است.

ترویج توسعه‌ رباتیک در خطوط تولید پیشرفته، بهداشت پزشکی و همچنین تدارکات ذخیره‌سازی برای ایجاد محیطی مناسب برای توسعه‌ صنعتی در پکن و ارائه یک طرح پیشرفت رباتیک در این شهر از اهداف برگزاری این نمایشگاه عنوان شده است.

همچنین چندین سیاست حمایتی در جهت نوآوری و کارآفرینی در حوزه‌ رباتیک تدوین شده است و دولت از برخی شرکت‌های بزرگ رباتیک برای تشکیل یک زنجیره‌ همکاری به عنوان راهی برای ترویج توسعه‌ هماهنگ منطقه‌ «پکن-تیانجین-هِبِی» پشتیبانی خواهد کرد.

این نمایشگاه روز یکشنبه ۲۵ آگوست (۳ شهریور ۱۳۹۸) به کار خود پایان خواهد داد.

چین از کشورهای پیشرو در زمینه صنعت رباتیک جهان محسوب می شود این کشور هفته گذشته نیز ‌برای نخستین بار میزبان مسابقات بین‌المللی ربات‌های خودگردان با نام رسمی مسابقات دوی ربات‌ها (Running Robots Game ۲۰۱۹) در پکن بود.

در این مسابقه، ربات‌ها می‌بایست ظرف مدت هشت دقیقه وظایف از پیش تعیین شده‌ای را در یک مسیر با سرعت هرچه بیشتر انجام می‌دادند این مسابقات دو روزه با حضور بیش از ۳۰ تیم دانشجویی از سراسر جهان برگزار شد.

در این مسابقه یک تیم از دانشگاه چینگخوا و تیم دانشگاه لینکلن موفق به کسب مقام اول و برنده‌ جایزه‌ ۱۰ هزار دلاری مسابقات شدند.

0% ...

آخرین اخبار

نقض حریم هوایی عراق توسط رژیم صهیونیستی


فشار آمریکا برای گسترش اشغالگری اسرائیل درسایه سکوت دولت لبنان


شروع قدرتمند تیم ملی کشتی؛ اولین برد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۶


هشدار جدی ترکیه؛ حمله به ایران می‌تواند منطقه را به آتش جنگ بکشد


پایان کار کاروان «جان فدای ایران قوی» با کسب ۱۰۲ مدال در بازی‌های پارا آسیایی ناگویا


معاون نخست‌وزیر ایتالیا خواستار دیپلماسی برای بازگشایی تنگه هرمز شد


سرلشکر عبداللهی:تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند


۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است