واکنش سخنگوی مقتدی صدر به شایعه رد فتوای آیت الله حائری

يکشنبه 3 شهريور 1398
10:00
سخنگوی رهبر جریان صدر عراق از ارسال پیام از سوی برخی از طرفداران این جریان و پخش شایعه بیانیه مقتدی صدر در خصوص فتوای آیت الله سید کاظم حائری بر حرام بودن حضور نظامی خارجی در عراق انتقاد کرد.

العالم - عراق

صلاح العبیدی سخنگوی مقتدی صدر با انتشار ویدیویی صدور هر نوع بیانیه ای از سوی مقتدی صدر در خصوص فتوای آیت الله حائری را به شدت تکذیب کرد.

العبیدی گفت: یکی از خبرنگاران با من تماس گرفت و از موضوع سید مقتدی صدر در این خصوص پرسید که به او پاسخ دادم این مسئله به سید مقتدی بازمی گردد و صدور یا عدم صدور این بیانیه در خصوص فتوای آیت الله حائری نیز به ایشان مربوط است.

گفتنی است آیت الله سید کاظم حائری در هفته گذشته با صدور فتوایی وجود هر گونه نیروهای خارجی در عراق را با هر عنوانی حرام اعلام کرده است.

این فتوا پس از حملات مشکوک هوایی به پایگاه های حشد الشعبی عراق و وجود دلایلی مبنی بر دخالت آمریکا یا رژیم صهیونیستی در این حملات صادر شد.

0% ...

آخرین اخبار

علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی