تل‌آویو برای توقف پاسخ حزب‌الله، به روسیه تعهد داده است

چهارشنبه 13 شهريور 1398
15:09
تل‌آویو برای توقف پاسخ حزب‌الله، به روسیه تعهد داده است یک روزنامه لبنانی به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت، رژیم صهیونیستی برای اینکه جلوی پاسخ‌های بیشتر حزب‌الله در تنش‌های اخیر را بگیرد متوسل روسیه شد و تعهداتی در همین ارتباط به مسکو داده است.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه لبنانی «اللواء» به نقل از منابع دیپلماتیک اعلام کرد، رژیم صهیونیستی از روسی درخواست کرده با اعمال فشار بر حزب‌الله، این جنبش را مجددا به قواعد درگیری سابق بویژه قطعنامه 1701 ملزم کند.

این روزنامه لبنانی امروز چهارشنبه گزارش کرد: تل‌آویو به روس‌ها تعهد داده اعضای حزب‌الله در سوریه را هدف قرار ندهد و قطعنامه 1701 را نقض نکند به شرط آنکه حزب‌الله به قواعد درگیری سابق متعهد باشد.

اللواء در ادامه از تماس «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا با طرف‌های رسمی لبنانی مانند «سعد الحریری» نخست‌وزیر خبر داد تا با اعمال فشار بر حزب‌الله جلوی عملیات نظامی بیشتر این جنبش علیه رژیم صهیونیستی را بگیرد و حزب‌الله تنها به هدف قرار دادن خودروی زرهی اسرائیلی در نزدیکی شهرک آویویم اکتفا کند.

در همین ارتباط، منابع آگاه همچنین از پیشنهادهای دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به حزب‌الله و دولت لبنان از طریق میانجی‌های اروپایی خبر دادند که شامل تعهدات آمریکا برای متعهد کردن رژیم صهیونیستی به قطعنامه‌های بین‌المللی و عدم صدور تحریم‌های جدید آمریکایی علیه متحدان حزب‌الله یا طرف‌های اقتصادی مربوطه است به شرط آنکه حزب‌الله به قواعد درگیری سابق بویژه قطعنامه 1701 پایبند باشد و تعهد دهد نیروی هوایی اسرائیل را هدف قرار ندهد.

حزب‌الله دهم شهریورماه در یک حمله تلافی‌جویانه از انهدام یک خودروی نظامی صهیونیست‌ها در شمال سرزمین اشغالی و کشته و زخمی شدن سرنشینان آن خبر داد. پس از آنکه رژیم صهیونیستی مدعی شد هیچ کدام از نظامیانش در این عملیات زخمی نشده‌اند حزب‌الله فیلم آن را منتشر کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد