احیای روابط با سوریه در صدر تبلیغات نامزدهای انتخابات تونس

پنج‌شنبه 14 شهريور 1398
15:35
احیای روابط با سوریه در صدر تبلیغات نامزدهای انتخابات تونس موضوع احیای روابط دیپلماتیک با سوریه در صدر برنامه‌های اغلب نامزدهای ریاست‌جمهوری تونس قرار گرفته است و برخی از آن‌ها قطع ارتباط با سوریه را «اشتباه فاحش» خوانده‌اند.

العالم - تونس

تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری تونس از روز دوشنبه ۲ سپتامبر(۱۱ شهریور) آغاز شده و تا ۱۳ سپتامبر (۲۲ شهریور) ادامه خواهد داشت و موضوع احیای روابط دیپلماتیک با دمشق نیز در صدر برنامه‌های نامزدهای انتخابات قرار گرفته است.

در حالی که برخی از نامزدهای انتخابات برای احیای روابط با سوریه در صورت پیروزی در انتخابات متعهد شده‌اند، برخی دیگر درباره فواید احیای این روابط برای ملت سوریه و تونس سوالاتی مطرح کرده و برخی دیگر نیز احیای این روابط را به وجود «اجماع عربی» منوط کرده‌اند.

در همین ارتباط خانم عبیر موسی یکی از نامزدهای انتخاباتی گفت: «قطع روابط با سوریه اشتباه فاحش بود، ما مخالف دخالت در امور داخلی کشورها هستیم، الباجی قائد السبسی رییس‌جمهور سابق نیز وعده احیای روابط با سوریه را داده بود اما به وعده‌اش عمل نکرد.

وی افزود: ما قصد داریم این رویکرد را اجرا کنیم و این موضوع جزء نخستین تصمیماتی خواهد بود که در صورت کسب رأی اعتماد ملت تونس، خواهیم گرفت».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه


سانچز: ایران عامل سرنوشت‌سازی در انتخابات آمریکا بود


سایه یخ‌بندان بر فراز اروپا؛ هشدار زمستان نفس‌گیر با بحران گاز