تلاش عراق برای خرید سامانه پدافند هوایی از روسیه

يکشنبه 17 شهريور 1398
18:44
تلاش عراق برای خرید سامانه پدافند هوایی از روسیه یک روزنامه فرامنطقه‌ای مدعی شده دولت عراق جهت تقویت پدافند هوایی خود و در اقدامی که با موافقت ایران نیز مواجه شده است، در تلاش برای خرید سامانه‌های اس-300 یا 400 از روسیه است.

العالم - عراق

روزنامه فرامنطقه‌ای «الشرق الاوسط» روز شنبه به نقل از برخی منابع مطلع گزارش داد که «فالح فیاض» مشاور امنیت ملی و رئیس «حشد الشعبی» عراق در جریان سفر ماه گذشته خود به مسکو از مقام های روسی درخواست خرید سامانه «اس-300» یا «اس-400» را کرده بود.

این در حالی است که «حیدر منصور هادی» سفیر عراق در مسکو چندی قبل گفت که بغداد تصمیم به خرید سامانه موشکی «اس -400» گرفته است.

روزنامه الشرق الاوسط مدعی شده که ایران نیز موافق تجهیز عراق به این سامانه‌های پدافند موشکی ساخت روسیه است.

بر اساس این گزارش، ناظران امور منطقه بر این باورند که واشنگتن با تجهیز عراق به سامانه اس-300 مخالفت خواهند کرد و این شبیه ماجرای ترکیه و آمریکا بابت خرید سامانه اس-400 است که با مخالفت کاخ سفید مواجه شد. برخی منابع مطلع همچنین گفتند که نمایندگان مجلس عراق در حال تلاش برای خارج ساختن نیروهای آمریکا از این کشورند.

چندی قبل برخی کارشناسان عراقی در واکنش به انفجارهای مشکوک زنجیره‌ای در پایگاه‌ها و مواضع نیروهای حشد‌الشعبی، خرید سامانه‌های پدافند هوایی از ایران و روسیه برای مقابله با عملیات‌ جاسوسی و بمباران‌های پهپادهای آمریکایی را خواستار شدند.

«هاشم الکندی»، کارشناس امنیتی عراق در پی ادامه حملات مشکوک به مواضع استقرار نیروهای الحشد الشعبی در عراق تاکید کرد، بغداد گزینه‌های زیادی برای پایان دادن به این حملات در اختیار دارد.

الکندی در گفت‌وگو با وبگاه خبری المعلومه گفت: «یکی از گزینه‌ها خرید سامانه‌های پدافند هوایی از روسیه یا ایران برای حفاظت از آسمان عراق در برابر حملات آمریکایی‌هاست.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه


مخبر: پیام ایران از خط مقدم نبرد تا سازمان ملل، متحدانه است


حمله سایبری گسترده به دولت ژاپن؛ افشای اطلاعات ۲۴۶ هزار کارمند دولتی


یازده وجه تشابه میان حضرت معصومه(س) و حضرت زینب(س)


نماهنگ؛ ایران سرو بلند...تپش قلب انرژی تو رگ های وطن


موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد