واکنش دمشق به درخواست عراق برای پیوستن سوریه به اتحادیه عرب

دوشنبه 18 شهريور 1398
10:38
واکنش دمشق به درخواست عراق برای پیوستن سوریه به اتحادیه عرب کاردار سوریه در مصر ضمن تقدیر از موضع عراق در حمایت از پیوستن مجدد سوریه به اتحادیه عرب گفت که در مقطع کنونی دمشق به چیزی جز ادامه حمایت از ارتش خود برای ریشه کنی تروریسم و تکمیل آزادسازی اراضی سوریه مشتاق نیست.

العالم - سوریه

«باسم درویش» کاردار سوریه در مصر روز یکشنبه در واکنش به درخواست عراق برای پیوستن مجدد سوریه به اتحادیه عرب گفت که دمشق از هرگونه موضع آگاهانه و حمایتی از سوریه قدردانی می‌کند و به بازیابی نقش عربی دیرینه خود چشم دوخته است.

درویش در گفت‌‌وگو با وبگاه خبری روسیا الیوم گفت: در واقع مطالبات زیادی در این راستا مطرح شده است و می‌بینیم که موقعیت و نقش محوری سوریه در چارچوب اقدام مشترک عربی محوری و اساسی بوده است.

وی افزود: بنابراین ما امروز می‌بینیم که بازگشت به حق بستگی به کسی دارد که علیه سوریه و مردم آن اشتباه کرده است. ما منتظر هستیم ببینیم نتیجه امور چه می‌شود.

طبق گفته‌های کاردار سوریه در مصر دمشق مشتاق هیچ چیز نیست جز اینکه از ارتش در مبارزه با تروریسم و بازگرداندن خاک وطن به آغوش دولت سوریه حمایت کند.

درویش گفت: پیروزی‌های میدانی ارتش سوریه کار و دستاورد ملتی است که برای حفظ کرامت و حاکمیت فداکاری کردند.

«احمد نایف رشید الدلیمی» سفیر عراق در قاهره و نماینده دائم این کشور در اتحادیه عرب روز یکشنبه در یکصد و پنجاه و دومین نشست عادی شورای اتحادیه که ریاست آن را بغداد بر عهده دارد، خواستار پیوستن سوریه به اتحادیه عرب شد.

اتحادیه عرب نوامبر سال ۲۰۱۱، همزمان با فشارهای غرب بر نظام قانونی سوریه عضویت این کشور را به حالت تعلیق درآورد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه


مخبر: پیام ایران از خط مقدم نبرد تا سازمان ملل، متحدانه است


حمله سایبری گسترده به دولت ژاپن؛ افشای اطلاعات ۲۴۶ هزار کارمند دولتی


یازده وجه تشابه میان حضرت معصومه(س) و حضرت زینب(س)


نماهنگ؛ ایران سرو بلند...تپش قلب انرژی تو رگ های وطن


موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد