روایت جدید واشنگتن‌پست از دلیل اخراج جان بولتون

چهارشنبه 20 شهريور 1398
18:32
روایت جدید واشنگتن‌پست از دلیل اخراج جان بولتون
یک روزنامه آمریکایی امروز چهارشنبه روایت جدیدی از دلیل اخراج مشاور امنیت ملی کاخ سفید مطرح کرده است.

العالم - آمریکا

یک روزنامه آمریکایی امروز چهارشنبه جزئیات جدیدی درباره دلایل تصمیم «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای اخراج «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید مطرح کرده است.

روزنامه واشنگتن‌پست نوشته جان بولتون و ترامپ در ۱۷ ماهی که از حضور او در کاخ سفید می‌گذشت در خصوص طیف وسیعی از مسائل اعم از کره شمالی، ونزوئلا و ایران اختلاف داشتند.

اما طبق گفته منابع مطلع، ترامپ سرانجام روز سه‌شنبه بعد از مجادله‌هایی جنجالی در کاخ سفید تصمیم گرفته جان بولتون را اخراج کند. به نوشته واشنگتن‌پست، دیگر مقام‌های دولت ترامپ، جان بولتون را به درز اسرار دولت ترامپ به رسانه‌های محافظه‌کار، تلاش برای وارد کردن دیگران به مجادله خودش با «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا بر سر افغانستان و تلاش برای پیش بردن دیدگاه‌های خودش به جای دیدگاه‌های ترامپ متهم کرده‌اند.

روایت واشنگتن‌پست حاکی است ترامپ عصر دوشنبه که در حال آماده شدن برای حرکت به سمت مجل اجتماع هوادارانش در کارولینای شمالی بود بولتون را احضار کرد و خواستار دیدار با او شد.

برخی از اعضای دولت ترامپ، بولتون را منبع انتشار اخباری در رسانه‌ها می‌دانستند که مدعی شده بود بولتون و «مایک پنس»، معاون ترامپ مخالف توافق صلح با طالبان بودند. ترامپ بعد از انتشار این خبر در رسانه‌ها آن را «خبر جعلی» توصیف کرده و تکذیب کرد. او در توئیترش هدف از انتشار این خبر را ترسیم فضای آشوب در کاخ سفید دانست.

واشنگتن‌پست نوشته بولتون این اتهام را تکذیب کرده اما مسئله افغانستان یکی از مسائلی بود که سرآغاز تحولات بعدی شد.

یک منبع که خواسته نامش فاش نشود به این روزنامه گفت یکی از گلایه‌های ترامپ این بود که بولتون مدام با اعضای کنگره تماس می‌گرفت و سعی می‌کرد از طریق آنها سیاست‌های مورد ترجیح خودش را به ترامپ تحمیل کند.

واشنگتن‌پست می‌نویسد حلقه نزدیکان بولتون که توسط او دست‌چین شده بودند، بدون اینکه ضرورتی وجود داشته باشد با دیگر اعضای مجموعه شورای امنیت ملی مجادله داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی