نامزد دموکرات انتخابات آمریکا: ترامپ منتظر دستور اربابان سعودی خود است

دوشنبه 25 شهريور 1398
17:37
نامزد دموکرات انتخابات آمریکا: ترامپ منتظر دستور اربابان سعودی خود است تولسی گابارد، یکی از نامزدهای دموکرات انتخابات 2020 ریاست جمهوری آمریکا به شدت از عملکرد دونالد ترامپ و حرف‌شنوی وی از مقامات سعودی انتقاد کرد.

العالم - آمریکا

یکی از نامزدهای دموکرات انتخابات 2020 ریاست جمهوری آمریکا، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور را «فرمانبر مقام‌های سعودی» خواند.

«تولسی گابارد» که بارها از ترامپ و سیاست‌های داخلی و خارجی وی انتقاد کرده، دوشنبه بعد از ظهر به وقت تهران در توییتی در این زمینه نوشت: «ترامپ منتظر دستور‌های اربابان سعودی خود است. این‌که کشور ما همانند فاحشه عربستان عمل کند، مطابق "شعار اول آمریکا" نیست.»

عضو مجلس نمایندگان آمریکا و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری 2020 چندی قبل نیز با انتقاد از سیاست‌های کاخ سفید در قبال ایران، هشدار داده بود که تقابل نظامی با ایران از جنگ‌های عراق و افغانستان برای آمریکا فاجعه‌بارتر خواهد بود.

گابارد در مصاحبه با شبکه «سی. بی. اس» با بیان اینکه دونالد ترامپ در حال نزدیک کردن این کشور به تقابل با ایران است، گفت که خروج یک‌جانبه از برجام اشتباهی بود که ترامپ انجام داد.

0% ...

آخرین اخبار

تعرض بن گویر و صدها شهرک‌نشین به مسجد ابراهیمی


صنعت غذایی ایران، محاصره را به چالش می‌کشد+ویدئو


رئیس‌جمهور: گسترش روابط با کشورهای دوست و همسو، از اولویت‌های اساسی ایران است


پزشکیان: مرزها مانعی برای توسعه روابط ایران و جمهوری آذربایجان نخواهند بود/ مصطفی‌اف: بر تقویت مسیرهای مواصلاتی و کریدوری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود تأکید داریم


پیام سردار محبی به مردم آمریکا


حماس خواستار بسیج جهان اسلام در پی تعرض بن‌گویر به مسجد ابراهیمی شد


ادامه حملات عربستان به یمن و تعلیق پروازها در فرودگاه «ابها» عربستان


نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد


نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵


تحلیل عضو شورای عالی سیاسی یمن از حال و روز حکومت های عرب خلیج فارس