ابراز نگرانی رسانه‌های صهیونیستی درباره آغاز تظاهرات در مصر

ابراز نگرانی رسانه‌های صهیونیستی درباره آغاز تظاهرات در مصر
شنبه 30 شهريور 1398 - 20:39

رسانه‌های رژیم صهیونیستی تظاهرات کنونی در مصر را شبیه تظاهرات سال 2011 دانستند که منجر به سرنگونی «حسنی مبارک» شد و یک تحلیلگر این رژیم آن را خبری بد برای تل‌آویو خواند.

العالم - مصر

برای اولین بار از سال ۲۰۱۳ تاکنون مردم مصر بار دیگر به میدان «التحریر» این کشور آمدند و با برگزاری تظاهرات خواستار کنار رفتن «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور کنونی شدند.

اسرائیل‌هیوم

رسانه‌ها و روزنامه‌های صهیونیستی به صورت گسترده این موضوع را پوشش دادند. روزنامه «اسرائیل هیوم» نوشت: تظاهرات‌کنندگان بار دیگر به میدان التحریر در قاهره بازگشتند تا به حکومت نظامی اعتراض کنند. تظاهرات‌ها شهرهای قاهره، اسکندریه و دیگر شهرها را در برگرفته و مردم خواستار استعفای عبدالفتاح السیسی هستند.

اسرائیل هیوم در ادامه به استفاده از گاز اشک‎‌آور علیه تظاهرات‌کنندگان و بازداشت آنها اشاره کرد و نوشت: السیسی از زمان رسیدن به حکومت تلاش کرده حلقه مفقوده که مصر را محاصره کرده، بشکند و بحران اقتصادی آن را حل کند و برای کم کردن از این بحران به فروش جزایر به سعودی پناه ببرد با این وجود جوانان مصری به دلیل گسترش بیکاری عصبانی هستند.

کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی

کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعتراضات در مصر را «تظاهرات نادر» علیه السیسی خواند و افزود: نیروهای امنیتی خود را به نقاط اصلی در تظاهرات رساندند و به سمت تظاهرات‌کنندگان گاز اشک‌آور شلیک کردند اما بسیاری از جوانان خسته نشدند و با باقی ماندن در میدان التحریر فریاد زدند «ارحل یا سیسی» (سیسی برو).

در ادامه این گزارش آمده: تلویزیون رسمی مصر این حوادث نادر را پوشش نمی‌دهد و (تنها) شبکه‌ای تلویزیونی وابسته به دولت اعلام کرد گروه کوچکی از تظاهرات‌کنندگان در مرکز قاهره تجمع کرده‌اند.

واللا

وبگاه «واللا» هم نوشت: تظاهرات کنونی علیه السیسی از معدود حوادثی است که از زمان بر عهده گرفتن امور توسط وی پس از کودتای ۲۰۱۳ رخ می‌دهد. پس از اینکه «محمد علی» بازرگان مصری، دولت و ارتش را متهم به فساد کرد، این تظاهرات در شبکه‌های اجتماعی ساماندهی شد.

این وبگاه سپس افزود: علیرغم سختی‌هایی که منتقدان نظام در مصر با آن روبرو هستند، این تظاهرات با جرأت مصری‌ها برای آمدن به خیابان شکل گرفت و شبیه به تظاهرات سال ۲۰۱۱ علیه حسنی مبارک است.

یدیعوت آحارونوت

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» نوشت علیرغم حضور تعداد نسبتا کمی از تظاهرات کنندگان در میدان التحریر، اما انتشار این داستان در شبکه‌های اجتماعی بر محبوبیت مردمی آن می‌افزاید. در ظاهر امر به نظر نمی‌رسد که تظاهرات به حجم تظاهرات سال ۲۰۱۱ برسد که منجر به تغییر نظام در مصر شد اما با انتشار ویدئوهایی از آن، این تظاهرات کم کم گسترش خواهد یافت.

«آرییل سیگل» تحلیلگر صهیونیست هم در این باره اعلام کرد: بازگشت زندگی (تظاهرات) به میدان التحریر اخبار واقعا بدی برای اسرائیل است؛ عدم ثبات نظام السیسی ممکن است مجددا اسرائیل را با سناریوی وحشتی که پس از کودتای ۲۵ ژانویه ۲۰۱۱ (که منجر به سقوط مبارک شد) با آن روبرو بود، بازگرداند.

انتشار جزئیاتی از ساخت کاخ مجلل عبدالفتاح السیسی جرقه اولیه برای شروع این اعتراض‌ها بود.

فارس

پربیننده ترین خبرها