پاسخ توییتری سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات توهین آمیز پمپئو علیه ظریف

دوشنبه 1 مهر 1398
22:15
پاسخ توییتری سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات توهین آمیز پمپئو علیه ظریف سید عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه در توئیتی تاکید کرد که اظهارات مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا علیه وزیر خارجه ایران کودکانه است.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سخنگوی وزارت امور خارجه دوشنبه شب در توئیت خود به اظهارات توهین آمیز پمپئو علیه ظریف واکنش نشان داد و افزود: «کودکانه است؛ حرف دیگری نداریم!»

پمپئو روز یکشنبه در گفت وگو با شبکه خبری «سی بی اس» آمریکا و در حالی که به نظر می رسید از افشاگری های رسانه ای ظریف علیه دولت ترامپ به خشم آمده و کنترلش را از دست داده است، ‌گفت: نمی دانم چرا به وزیر خارجه ایران (سخنان) گوش می دهند. در شان کسی نیست که به وی گوش دهد.

به گزارش ایرنا، وزیر خارجه آمریکا ایرانیان را تشنه به خون و در پی جنگ دانست و با تاکید بر اینکه وی و «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در پی راهکاری دیپلماتیک در ارتباط با ایران هستند، افزود: با این حال، آماده انجام کارهایی هستیم که اگر انجام آن را لازم بدانیم.

0% ...

آخرین اخبار

هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران


رکورد افزایش قیمت نفت در ۵ ماه گذشته و عبور از ۱۱۶ دلار


حزب الله: تلاش‌ها برای به تسلیم واداشتن ملت فلسطین ناکام خواهد ماند


عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد