یک ماه پس از توفند ویرانگر «دوریان» در باهاما، 600 نفر همچنان مفقود هستند

يکشنبه 7 مهر 1398
12:12
یک ماه پس از توفند ویرانگر «دوریان» در باهاما، 600 نفر همچنان مفقود هستند
با گذشت تقریباً یک ماه از توفند ویرانگر «دوریان» در جزایر «باهاما»، همچنان 600 نفر ناپدید هستند و احتمالا آمار قربانیان این حادثه به میزان قابل توجهی افزایش یابد.

العالم - آمریکا

با گذشت تقریباً یک ماه از توفند ویرانگرا «دوریان» در بخش‌هایی از جزایر «باهاما»، همچنان ۶۰۰ نفر ناپدید هستند.

بنا به گزارش شبکه «سی‌ان‌ان»، «هوبرت مینس» نخست‌وزیر باهاما روز جمعه اعلام کرد که در هفته‌های گذشته، آمار افرادی که در توفند دوریان ناپدید شده‌اند، به شدت کاهش یافته و در عوض آمار مرگ و میر رو به افزایش است.

بر اساس آماری که دولت باهاما روزهای نخست پس از توفند منتشر کرد، ۱۳۰۰ نفر مفقود شده بودند. آمار رسمی تعداد کشته‌ها هم ۵۶ نفر است. هنوز آمار جدید در مورد تعداد کشته‌ها اعلام نشده، اما به نظر می‌رسد با کاهش تعداد مفقودی‌ها، تعداد کشته‌ها افزایش یافته باشد.

توفند دوریان اول سپتامبر (اول شهریور ماه) باهاما را در هم کوبید و هزاران نفر از ساکنان این جزیره با مشکل قطعی برق و آب گرفتگی روبرو شدند. خسارات این حادثه به قدری بالا بود که باهاما را شبیه به یک منطقه جنگی کرده است.

مسئولان باهاما نگران هستند که تعداد قربانیان این توفند طی هفته‌های آینده با افزایش چشمگیری روبرو شود. مینس در جریان سخنرانی‌اش در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: «[ما] می‌دانیم که کشته‌ها به طرز چشمگیری با افزایش روبرو خواهد بود زیرا ۶۰۰ نفر همچنان ناپدید هستند، زیرا بالا آمدن سطح آب اقیانوس، جوانان و افراد پیر را به همراه خانه‌هایشان در خود فرو برده است».

یک تیم پزشکی آمریکا در جزیره «گرند باهاما» می‌گوید احتمالاً اجسادی در زیر مقادیر زیادی آوار که زمانی خانه‌ها در آنجا بنا شده بود، به دام افتاده باشند و برخی دیگر نیز احتمالاً در هنگام وقوع توفان در آب شناور شده‌اند و اجساد آنها اخیراً به خشکی انتقال یافته باشد.

در هفته‌های گذشته، ده‌ها هزار نفر از ساکنان باهاما آواره شده‌اند و هزاران نفر دیگر نیز به ایالات متحده آمریکا فرار کرده‌اند.

اوایل هفته جاری، دولت باهاما، طرح‌هایی را برای به کارگیری شرکت‌های محلی برای پاکسازی آوارها در مناطق آسیب دیده اعمال کرد.

شدت توفند دوریان در روزهای اولیه به اندازه‌ای بود که کارشناسان هواشناسی برای آن درجه پنج تعیین کرده بودند و هشدار داده بودند که بلندی موج‌های این توفان به هفت متر می‌رسد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا