موسوی:روابط تهران ـ پکن  تاریخی و راهبردی است

سه شنبه 9 مهر 1398
12:43
 موسوی:روابط تهران ـ پکن  تاریخی و راهبردی است سخنگوی وزارت امور خارجه ایران ضمن تبریک روز ملی چین، نسبت به توسعه و تعمیق هر چه بیشتر روابط استراتژیک و جامع ایران و چین ابراز امیدواری کرد.

العالم - ایران/سیاسی

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در صفحه توئیترش با تبریک روز ملی چین نوشت: «اول اکتبر روز ملی چین را تبریک گفته و برای دولت و ملت بزرگ چین آرزوی سربلندی و بهروزی دارم. امیدوارم روابط استراتژیک و جامع ایران و چین بیش از پیش توسعه و تعمیق یابد.»

حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران نیز در پیامی به «شی جین پینگ» همتای چینی خود فرا رسیدن هفتادمین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین را به دولت و مردم این کشور تبریک گفت و روابط تهران ـ پکن را تاریخی و راهبردی توصیف کرد.

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پنجم مهر ماه تحریم چند شرکت چینی از سوی دولت آمریکا را محکوم کرد و این تحریم‌ها را بر خلاف قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد برشمرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس


تاسیسات آرامکو و پایگاه هوایی «خمیس مشیط» را هدف قرار دادیم


یمن خطاب به سعودی‌ها: «تشدید تنش» خودکشی ریاض است


اینفوگرافیک| واشنگتن‌پست: ترام‍پ هزینه‌های واقعی جنگ را پنهان کرده است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی


سی‌ان‌ان: آمریکا پس از جنگ با ایران به فکر کاهش نیروها در خاورمیانه است


قرارداد قرن در صنعت نفت ونزوئلا؛ قبضه ۲۰ درصد ذخایر استراتژیک توسط آمریکا


مقابله نیروهای یمنی با مزدوران سعودی در استان الجوف


پاسخ موشکی یمن به پالایشگاه جیزان؛ سقوط ارزش سهام آرامکو


بحران اسکان در بازی‌های آسیایی ناگویا؛ پایان پر تنش جلسه هماهنگی کاروان‌های اعزامی