خبر فوری:

امیر حیدری: پهپادهای ارتش امنیت زائران اربعین را تامین می‌کنند

پنج‌شنبه 11 مهر 1398
09:36
امیر حیدری: پهپادهای ارتش امنیت زائران اربعین را تامین می‌کنند فرمانده نراجا گفت: پهپادها، بالون‌ها و کوادکوپترهای نیروی زمینی ارتش امسال نیز به سیاق سال‌های گذشته در تامین امنیت زائران اربعین حسینی بکارگیری خواهند شد.

العالم- ایران/ سیاسی

امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه مراسم رونمایی از دستاوردهای جدید نزاجا در جمع خبرنگاران گفت: جنگیدن یک علم است و مثل همه پدیده‌ها در حال تحول است و ما هر روز برای جنگیدن نیازمند ابزارها و تکنولوژی‌های خاصی هستیم.

وی افزود: امروز در شرایطی قرار داریم که برای دفاع از کیان جمهوری اسلامی ایران باید علم آنچه که در چرخه‌های دفاعی به آن نیازمند هستیم را در کشور بومی کنیم و اگر این کار را نکنیم ممکن است در روز حادثه ضربات جبران‌ناپذیری بخوریم.

فرمانده نزاجا اظهار کرد: فرمانده معظم کل قوا از نیروهای مسلح مطالبه کرده‌اند که روی پاهای خودشان بایستند و علوم و تکنولوژی های دفاعی را بومی کنند و ما امروز با افتخار می‌گوییم که در ۲۶ رسته نیروی زمینی ارتش به‌روزترین تکنولوژی‌های دفاعی را که همگی بومی شده هستند، در اختیار داریم.

امیر حیدری با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش امروز از انواع پهپادهای رادارگریز، پهپادهای عملیاتی در شبانه روز و همچنین پهپادهای قابل درگیری با اهداف هوایی برخوردار است، تاکید کرد: تمام نیازمندی‌های پهپادی نیروی زمینی ارتش توسط خود این نیرو طراحی و تولید می‌شود و مورد استفاده یگان‌ها قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: امروز تکیه ما در مرزهای شرقی و غربی و جنوب غربی کشور به تکنولوژی‌های روز بومی از جمله پهپادهاست.

فرمانده نزاجا خاطرنشان کرد: پهپادها، بالون‌ها و کوادکوپترهای نیروی زمینی ارتش امسال نیز به سیاق سال‌های گذشته در تامین امنیت زائران اربعین حسینی بکارگیری خواهند شد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد


نتانیاهو خواستار محاکمه عوامل مستند «نازا» شد/ روایت استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه


استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد


عضو پارلمان لبنان؛ خلع سلاح مقاومت، رویایی دست‌نیافتنی است


رئیس‌جمهور: برون رفت از وضعیت فعلی توسط دانشگاهیان امکان‌پذیر است


سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین