رییس پلیس تهران: چهارشنبه سفید ریشه‌کن شد

چهارشنبه 17 مهر 1398
14:09
رییس پلیس تهران: چهارشنبه سفید ریشه‌کن شد رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اقدامات پلیس در حوزه عفاف و حجاب از شناسایی و انهدام گروه‌های هشت مارس، چهارشنبه سفید و نه به حجاب اجباری خبر داد.

العالم ـ ایران

سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در همایش آمران به معروف و ناهیان از منکر در مقر پلیس امنیت اخلاقی اظهار داشت: امروز نیروی انتظامی در تمام زمینه‌ها مجری فرامین مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا به خصوص در حوزه امر به معروف و نهی از منکر است و سعی دارد با اقدامات مجاهدانه از رویکردهای دشمنان جلوگیری کند.

فرمانده انتظامی پایتخت تصریح کرد: پلیس، گزارش باندها و شبکه‌های سازمان یافته‌ای را که تلاش می‌کنند تا حیا را در جامعه از بین ببرند مورد بررسی قرار داده و توانسته تمامی این باندها را منهدم کند؛ گروه هشت مارس، چهارشنبه سفید و نه به حجاب اجباری هم اکنون ریشه‌کن شده‌‌اند.

وی گفت: ما پیرو حسین‌ابن علی هستیم که در دقایق پایانی زندگی‌اش با وجود رگبار تیر و سنگ به قاتلش تذکر داد و وی را امر به معروف و نهی از منکر کرد؛ ما پیرو امام خمینی هستیم که با دست خالی و از راه امر به معروف و نهی از منکر یک انقلاب را به پا کرد.

فرمانده انتظامی پایتخت با تاکید بر این مطلب که ما در راستای مبارزه با بی‌حجابی و بی‌عفتی کوتاه نخواهیم آمد اظهار داشت: با رویکرد ایجابی و ارشادی در این زمینه کار می‌کنیم و با وجود توهین‌هایی که به ما می‌شود مقتدرانه به کار خود ادامه خواهیم داد.

وی گفت: بعد از اجرای طرح ناظر یک بالغ بر 90 درصد رعایت حجاب و شئونات اسلامی در خودروها افزایش داشت؛ ما در طرح ناظر یک هیچ برخورد تند و رو در رویی با خانم‌ها نداشته و محترمانه و مودبانه تذکر داده‌ایم.

سردار رحیمی با تاکید بر این مطلب که در طرح ناظر 2 با قاطعیت با کسانی که بخواهند فرهنگ بی‌حیایی و بی‌حجابی را ترویج دهند گفت: یازده پاساژ و مال بزرگ تحت پوشش ما است.

وی تاکید کرد: ما به عنوان نیرویی که میراث‌دار خون 230 هزار شهید هستیم حافظ انقلاب بوده و کوتاه نیامده و نخواهیم گذاشت کوچکترین خدشه‌ای به نظام، انقلاب و اصول و ارزش‌های ما وارد شود. حتی اگر صبح تا شب به ما چوب و سنگ زده و فحش بدهند ما تا آخرین نفس به مسیر خود ادامه خواهیم داد.

به گزارش فارس، فرمانده انتظامی پایتخت به رصد فضای مجازی توسط پلیس امنیت اخلاقی پرداخت و گفت: ضربات جدی را به باندهایی که در صدد بودند فساد اخلاقی را اشاعه د دهند وارد کرده‌ایم.

وی ادامه داد: ماموران پلیس راهور باید در طرح ناظر یک با کشف حجاب برخورد کنند همچنین با شدت با افرادی که شرب خمر کرده و پشت فرمان می‌نشینند نیز برخورد کنند.

سردار رحیمی از همکاری خوب دستگاه قضا و دادسرای ارشاد که مقتدرانه در کنار پلیس ایستاده است تشکر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند