العالم _ فلسطین اشغالی
یک فرقه مذهبی چند صد نفره یهودی که در "گواتمالا" ساکن هستند، از ایران درخواست پناهندگی سیاسی کردهاند.
به گزارش عصرایران به نقل از آژانس خبری یهود (JTA) ، فرقه مذهبی یهودی" لو طاهور" (قلب پاک) که به نوشته این آژانس 230 عضو دارد (بر اساس برخی برآوردهای دیگر تا 500 نفر عضو در سرتاسر جهان دارد)، ضمن اعلام بیعت با رهبر جمهوری اسلامی ایران، از ایران درخواست کردهاند به آنها پناهندگی سیاسی بدهد.
این فرقه مذهبی یهودی از زمان تاسیس در سال 1990 در شهر قدس، به دلیل آزار و اذیت رژیم اسراییل به کانادا مهاجرت کردند اما در آنجا نیز به دلیل آزار و اذیت و مغایرت قوانین مذهبیشان با قوانین مدنی کانادا، در سال 2014 مجبور به کوچ به گواتمالا شدند.
هم اینک 5 نفر از اعضای این فرقه که از سوی دولت مکزیک به آمریکا مسترد شدهاند در دادگاهی فدرال در آمریکا به دلیل اتهاماتی چون "آدمربایی"، "کودکآزاری" و "جعل هویت" تحت محاکمه هستند. این اتهامات بیشتر به دلیل قوانین داخلی این فرقه است که نوجوانان خود را از اینترنت و تلویزیون و... منع کرده و در سنین پایین به ازدواج با دیگر اعضای فرقه تشویق میکنند.
فرقه "قلب پاک" معتقدند خداوند حافظ قوم یهود بوده و برای حفاظت از این قوم نیازی به تشکیل دولت (اسراییل) نیست و به همین خاطر آنها رژیم اسراییل را یک رژیم نامشروع به شمار میآورند و یکی از دلایل اخراج و تبعید خود خواسته آنها از اسراییل و کانادا نیز داشتن باورهای ضد صهیونیستی آنهاست.
زنان عضو این فرقه پوشش حجاب کاملی دارند و چادر به سر میکنند و جورابهای ضخیم میپوشند و تنها صورت آنها از پوشش حجاب بیرون میماند.
مردان این فرقه یهودی نیز به دنبال تحصیل آموزش دینی و عبادت هستند.
هم اینک حضور اعضای این فرقه در گواتمالا با مشکلاتی برای اعضای این گروه مواجه شده و همزمان محاکمه چند عضو این فرقه در آمریکا در جریان است.
آنها در گواتمالا در دهکدهای جنگلی در حدود پنجاه کیلومتری پایتخت این کشور (گواتمالا سیتی)، مستقر هستند اما مخالفتهای مردم بومی گواتمالا با اسکان آنها منجر به کوچ اجباریشان در سال 2017 به مکزیک شد که در جریان این کوچ خاخام "شلومو هالبرانتز" در یک رودخانه مرزی غرق شد و دیگر اعضای فرقه به ناچار به گواتمالا برگشتند.
دولت مکزیک سال گذشته چند نفر از اعضای این فرقه را دستگیر و به آمریکا مسترد کرده است؛ درخواست پناهندگی سیاسی این اعضا از ایران به دادگاهی فدرال در آمریکا تقدیم شده است.
عصر ایران