تازه ترین اخبار از تحولات لبنان/ اعتراضات لبنانی ها وارد روز چهارم شد

يکشنبه 28 مهر 1398
14:14
مردم لبنان در حال آمدن به خیابان‌ها و میدان‌های بیروت، طرابلس و دیگر شهرها هستند تا برای چهارمین روز به تظاهرات خود ادامه دهند؛ همزمان نیروهای امنیتی سیم‌های خاردار در مسیرهای منتهی به مقرهای اصلی این کشور را بیشتر کرده‌اند.

العالم - لبنان

تظارت‌کنندگان لبنانی امروز (یکشنبه) و در چهارمین روز ناآرامی‌های این کشور قصد ادامه اعتراضات خود را دارند.

در همین ارتباط خبرگزاری رسمی لبنان «ان‌ان‌ای» گزارش داد، تعدادی از تظاهرات کنندگان در حال رفتن به میدان «ریاض الصلح» مقر نخست‌وزیر لبنان هستند و نیروهای امنیتی سیم‌های خاردار در مسیرهای منتهی به کاخ نخست‌وزیری در این منطقه را بیشتر کرده‌اند.

دیشب برخی از تظاهرات‌کنندگان در میدان ریاض الصلح چادر زدند و بر تصمیم خود برای ادامه اعتراض تأکید کردند.

وبگاه «النشره» هم اعلام کرد، تمامی مسیرهای منتهی به کاخ ریاست‌جمهوری «بعبدا» در میدان «الشهدا» با سیم‌های خاردار و خودروهای نظامی بسته شده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی لبنان، معترضان لبنان در طرابلس (واقع در شمال لبنان) نیز به شکلی گسترده در حال آمدن به میدان «عبدالحمید کرامی» و میدان «النور» هستند تا به تظاهرات خود در امروز نیز ادامه دهند.

آنها پرچم‌های لبنان به دست گرفته‌اند و خواستار مشارکت مردم شهرهای دیگر شمال لبنان در این اعتراض‌ها شده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده، بسیاری از معترضان در طرابلس دیشب را در چادرهایی که در میدان النور برپا کرده بودند، گذراندند.

بر اساس گزارش ها، تعدادی از معترضان در بیروت نیز در مقابل مسجد «محمد امین» در مرکر بیروت تجمع کرده‌اند، پرچم‌های لبنان به دست دارند و آهنگ‌های ملی از بلندگوها پخش می‌کنند.

برخی از عکسهای فوق مربوط به امروز و برخی از آنها مربوط به تظاهرات روزهای گذشته در لبنان هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند


دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ


گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای