پوتین اوضاع سوریه را «دشوار» توصیف کرد

سه شنبه 30 مهر 1398
18:02
پوتین اوضاع سوریه را «دشوار» توصیف کرد
رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه در حال حاضر شرایطی «دشوار» در سوریه حاکم است، گفت امیدوار است روابط خوب مسکو و آنکارا بتواند به حل وضعیت کنونی کمک کند.

العالم - ترکیه

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز دوشنبه با «دشوار» و «حساس» خواندن وضعیت سوریه، گفت امیدوار است روابط خوب میان مسکو و آنکارا به آرام شدن اوضاع کمک کند.

به نوشته خبرگزاری «اینترفکس»، پوتین در آستانه دیدار با «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، گفت: «اوضاع سوریه دشوار و حساس است و همه ما این را می‌دانیم.»

او گفت امیدوار است سطح بالای روابط میان روسیه و ترکیه بتواند به یافتن راه‌حلی برای وضعیت فعلی کمک کند.

پیش از این «دیمیتری پسکوف» سخنگوی پوتین گفته بود که در دیدار امروز میان رؤسای‌جمهور روسیه و ترکیه مسئله مناقشات اخیر میان واشنگتن و آنکارا مورد بررسی قرار می‌گیرد.

پسکوف پیش‌بینی کرد که دیدار پوتین با اردوغان «طولانی و پیچیده» باشد. وی گفت پوتین می‌خواهد در دیدار با اردوغان از جزئیات طرح ترکیه در مورد سوریه اطلاع یابد.

ترکیه از دو هفته پیش به بهانه «مقابله با تروریست‌ها» و «ایجاد منطقه‌ای امن برای اسکان آوارگان سوری» در مناطق تحت کنترل شبه نظامیان کرد در شمال سوریه عملیات نظامی آغاز کرده است. دمشق این عملیات را محکوم کرده و آن را اشغالگری خوانده است. با این حال، آنکارا شبه نظامیان کرد را تهدیدی برای خود خوانده و تأکید کرده که قصد دارد مناطق مرزی را از گروه‌های وابسته به «پ‌ک‌ک» پاکسازی کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و غزه


انتقاد شدید عراقچی از استانداردهای دوگانه اروپا در قبال تحولات منطقه در دیدار وزیر خارجه هلند


انتقاد عراقچی از مواضع مداخله‌جویانه فرانسه در قبال ایران


انهدام پهپاد ارتش سعودی بر فراز یمن


تأکید وزیران امور خارجه عراق و ایران بر صیانت از امنیت مرزهای مشترک


سرلشکر صفوی: آمریکا در دستیابی به اهداف خود شکست خورد


انفجارهای سنگین ریاض پایتخت عربستان را به لرزه در آورد


رئیس جمهوری وارد نیویورک شد + فیلم


واکنش ستاد کل‌ نیروهای مسلح و قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) به لفاظی ها خصمانه ترامپ علیه ایران


وزیران خارجه ایران و اتریش در نیویورک دیدار کردند