ویدیو گرافیک؛

جزئیات ترور فرمانده مبارزه با داعش، در تظاهرات عراق/ مهندس وزارت نفت عراق که زندگی خود را وقف مبارزه با تروریست ها کرد

يکشنبه 5 آبان 1398
18:07
"وسام العلیاوی" از رهبران الحشد الشعبی و برادرش، عصر جمعه در حمله مسلحانه به مقر گردان های اهل الحق در شهر العماره استان میسان واقع درجنوب عراق به دست افراد ناشناس با سوء استفاده از شلوغی های اعتراضات مردمی، به شهادت رسیدند.

العالم - عراق

افراد نفوذی به امبولانس حامل وسام العلیاوی و برادرش که زخمی شده بودند، حمله کردند.

تصاویرگرفته شده وسام را نشان می داد که در امبولانس به پشت خوابیده بود امابرادرش در صدد مقابله با افراد نفوذی بود.

افراد نفوذی، ضمن به شهادت رساندن العلیاوی و برادرش، به پیکرهایشان نیز بی حرمتی کردند.

مادر این دو شهید نیز از مردم خواست تا انتقام خون دو پسرش را بگیرند. شیخ قیس الخزعلی دبیر کل گردان های اهل الحق نیز قول داد انتقام خون وی را از آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی بگیرد.

"هادی العامری" دبیر کل سازمان بدر نیز به ملت عراق نسبت به این فتنه هشدار داد.

شهید وسام العلیاوی از اولین کسانی بود که در برابر اشغالگری امریکا در عراق در سال 2003 ایستاد. وی مهندس وزات نفت بود اما ترجیح داد سال 2014 به الحشد الشعبی بپیوندد. او در همه عملیات ها علیه داعش شرکت داشت و نقش متمایزی در آزادسازی الکرمه، آمرلی و الحضر ایفا نمود.

وی در درگیری های آزادسازی نینوا مسئول محور غربی و در درگیری های آزادسازی بیجی مسئول یکی از محورهای اصلی بود.

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد