ویدیو گرافیک؛

جزئیات ترور فرمانده مبارزه با داعش، در تظاهرات عراق/ مهندس وزارت نفت عراق که زندگی خود را وقف مبارزه با تروریست ها کرد

يکشنبه 5 آبان 1398
18:07
"وسام العلیاوی" از رهبران الحشد الشعبی و برادرش، عصر جمعه در حمله مسلحانه به مقر گردان های اهل الحق در شهر العماره استان میسان واقع درجنوب عراق به دست افراد ناشناس با سوء استفاده از شلوغی های اعتراضات مردمی، به شهادت رسیدند.

العالم - عراق

افراد نفوذی به امبولانس حامل وسام العلیاوی و برادرش که زخمی شده بودند، حمله کردند.

تصاویرگرفته شده وسام را نشان می داد که در امبولانس به پشت خوابیده بود امابرادرش در صدد مقابله با افراد نفوذی بود.

افراد نفوذی، ضمن به شهادت رساندن العلیاوی و برادرش، به پیکرهایشان نیز بی حرمتی کردند.

مادر این دو شهید نیز از مردم خواست تا انتقام خون دو پسرش را بگیرند. شیخ قیس الخزعلی دبیر کل گردان های اهل الحق نیز قول داد انتقام خون وی را از آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی بگیرد.

"هادی العامری" دبیر کل سازمان بدر نیز به ملت عراق نسبت به این فتنه هشدار داد.

شهید وسام العلیاوی از اولین کسانی بود که در برابر اشغالگری امریکا در عراق در سال 2003 ایستاد. وی مهندس وزات نفت بود اما ترجیح داد سال 2014 به الحشد الشعبی بپیوندد. او در همه عملیات ها علیه داعش شرکت داشت و نقش متمایزی در آزادسازی الکرمه، آمرلی و الحضر ایفا نمود.

وی در درگیری های آزادسازی نینوا مسئول محور غربی و در درگیری های آزادسازی بیجی مسئول یکی از محورهای اصلی بود.

0% ...

آخرین اخبار

انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»


کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم