کشکول العالم/

پارلمان عراق اولین گام اصلاحات را محکم برداشت

دوشنبه 6 آبان 1398
22:05
پارلمان عراق اولین گام اصلاحات را محکم برداشت علیرغم اینکه حمله علیه عراق بسیار خطرناک و بزرگ بود، اما ملت، دولت و مرجعیت دینی عراق به دلیل هوشیاری بالای خود و با تفاوت گذاشتن بین مردم عادی و آشوبگران این مرحله را توانستند با موفقیت پشت سر بگذارند.

العالم - کشکول

سیاستمداران عراقی برای ناکام گذاشتن نقشه آشوبگران در به انحراف کشیدن تظاهرات مردمی و مطالبه گرایانه عراقی ها و ایضا رواج نا امنی در کشور تصمیماتی را اتخاذ کردند که توانست جلوی فتنه انگیزی برخی را بگیرد، پارلمان عراق امروز در تصمیمی که می توان آن را نشانه ای جدیت سیستم حکومتی این کشور برای مبارزه با فساد عنوان کرد، امتیازات ویژه متعلق به مسئولین و روسای جمهور و اعضای مجلس نمایندگی و هیئت های مستقل و قضائی و استانداران را لغو کرد.

از تصمیمات مهم دیگری که پارلمان عراق اتخاذ کرد تشکیل کمیته پارلمانی برای با اصلاح قانون اساسی در طی فرصت 4 ماه بود، پارلمان همچنین شورای استان ها را منحل و امور مالی و اداری به استانداری ها واگذار کرده و ایضا نظارت بر کار استانداران را بر عهده پارلمان گذاشتند.

آنها همچنین دولت را ملزم کردند پرداخت دو حقوق به یک فرد را متوقف کرده و همچنین امتیازات مالی ویژه ای را که عده ای از آن برخوردار بودند را قطع کنند.

تصمیم های امروز پارلمان عراق به مثابه گامی محکم و جدی در راستای اجرای مطالبات تظاهرکنندگان به شمار می آید و می توان آن را تلاشی از طرف طبقه سیاسی حاکم عراق برای انتقال عراق از این مرحله حساس به امنیت و آرامش تفسیر کرد چرا که عراقی ها با چشمان خود دیدند که قدرتهای شر منطقه ای و مزدوران بعثی و تکفیری آنها چگونه بر ملت عراق هجوم آوردند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت