تروريست ها ساكنان استان الحسكه را از آب آشاميدنی محروم كردند

چهارشنبه 8 آبان 1398
17:06
تروريست ها ساكنان استان الحسكه را از آب آشاميدنی محروم كردند گروه های تروریست مورد حمایت ترکیه از ورود یک تیم فنی متخصص به ایستگاه پمپاژ و توزیع آب علوک در حومه شرقی راس العین برای راه اندازی دوباره این مرکز به عنوان منبع اصلی تامین آب آشامیدنی ساکنان الحسکه ، جلوگیری کردند.

العالم _ سوریه

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه از الحسکه ، گروه های تروریست مورد حمایت ترکیه که پس از حمله ارتش ترکیه به شمال سوریه و بمباران ایستگاه پمپاژ آب علوک در شرق راس العین ، آن را تحت کنترل خود درآوردند، همچنان از ورود متخصصان به ایستگاه برای راه اندازی دوباره آن جلوگیری می کنند.

درپی حمله ارتش ترکیه به شمال سوریه و بمباران ایستگاه پمپاژ و توزیع آب علوک و توقف فعالیت آن ، آب اشامیدنی شهر الحسکه و تل تمر و توابع آنها ، تونیه ، صفیا ، منطقه الهول و مجتمع های مسکونی اطراف آن قطع شد.

ایستگاه علوک منبع اصلی تامین آب شرب بیش از 700 هزار تن از ساکنان استان الحسکه است و ادامه تسلط تروریست ها بر آن و جلوگیری از تعمیر و راه اندازی دوباره ایستگاه سبب شده است تا مردم این استان از دریافت آب آشامیدنی سالم محروم شوند .

0% ...

آخرین اخبار

دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا