سران رژیم صهیونیستی ایران‌هراسی را افزایش داده‌اند

پنج‌شنبه 9 آبان 1398
14:53
سران رژیم صهیونیستی ایران‌هراسی را افزایش داده‌اند
در ادامه ادعاهای اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره اقدامات موشکی ایران، یک فرمانده ارتش این رژیم برای تشدید سیاست ایران‌هرسی اعلام کرد که تل‌آویو آماده مقابله با حملات موشکی ایران است.

العالم - فلسطین اشغالی

ژنرال «عمیکام نورکین» فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی ادعا کرد، سامانه‌های پدافند هوایی این رژیم آماده مقابله با تهدید موشک‌های ایران است.

بر اساس گزارش شبکه صهیونیستی «کان»، نورکین افزود، سامانه‌های «حیتس» (پیکان)، «گنبد آهنین» و «فلاخن داوود» (عصای سحرآمیز) آماده مقابله با هر موشک ایرانی هستند.

وی در مراسم فارغ‌التحصیلی تعداد جدیدی از افسران نیروی هوایی رژیم صهیونیستی سخنرانی می‌کرد، مدعی شد: تهدید ایران، پیچیده‌تر شده و اکنون شامل پهپادها نیز می‌شود.

این سخنان در ادامه سیاست ایران‌هراسی سران رژیم صهیونیستی است که اخیرا آن را تشدید کرده‌اند. هفته جاری نیز «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از احتمال شلیک موشک‌های ایرانی به سمت فلسطین اشغالی سخن گفت و مدعی شد، ایران این موشک‌ها را در کشورهای مختلف با همین هدف مستقر می‌کند.

همچنین هفته جاری ژنرال صهیونیست «اسحاق بریک» ضمن اذعان به توان موشکی حزب‌الله و ایران اعلام کرد نیازی به ورود زمینی به فلسطین اشغالی نیست و همین موشک‌ها می‌توانند آن را به منطقه‎ای جنگ‌زده تبدیل کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم