رایزنی حلبوسی با هیاتی آمریکایی در بغداد

دوشنبه 13 آبان 1398
15:28
رایزنی حلبوسی با هیاتی آمریکایی در بغداد رئیس پارلمان عراق با هیاتی از مجلس نمایندگان آمریکا به ریاست «آدم اسمیت» نماینده دموکرات و رئیس کمیسیون نیروهای مسلح این مجلس دیدار کرد.

العالم - عراق

محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق با هیاتی از مجلس نمایندگان آمریکا به ریاست «آدم اسمیت» نماینده دموکرات و رئیس کمیسیون نیروهای مسلح این مجلس دیدار کرد.

در این دیدار تحولات سیاسی عراق و خواسته های مشروع معترضان عراقی و بسته اصلاحاتی که مجلس مصوب کرده است و اقدامات مربوط به اصلاحات قانون اساسی و قانون انتخابات مورد رایزنی قرار گرفت.

الحلبوسی بر ضرورت حمایت تظاهرات کنندگان و عدم تعدی به نیروهای امنیتی و حفظ مسالمت آمیز بودن تظاهرات و انجام اصلاحات ریشه ای برای فراهم آمدن زندگی کریمانه برای ملت عراق تاکید کرد.

در این دیدار همچنین روابط میان بغداد و واشنگتن و ضرورت توسعه همکاری اقتصادی میان دو کشور مورد رایزنی قرار گرفت.

از سوی دیگر هیات آمریکایی هم از آمادگی واشنگتن برای ارائه کمک های سیاسی، اقتصادی و نظامی بیشتر به عراق و حفظ ثبات و تمامیت ارضی آن خبر داد و خواستار اصلاحات اقتصادی و سیاسی و برآورده کردن خواسته های تظاهرات کنندگان و حمایت از آنها شد.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه: جنگ آمریکا با ایران است یا با مردم آمریکا؟


ناکامی عملیات پیشروی نیروهای وابسته به عربستان در استان جوف


دولت، گزینه‌های وزارت دفاع و اطلاعات را تا پایان مهرماه معرفی می‌کند


فرسایش فراتر از میدان نبرد؛ بررسی ابعاد مخفی و آشکار خسارت‌های رژیم اسرائیل از آغاز جنگ غزه+ فیلم


حمله هوایی سعودی‌ها به استان تعز یمن؛ شهید و زخمی شدن غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان


یمن؛ اصابت مهاجران آفریقایی بر اثر تیراندازی مرزبانان سعودی پس از بازداشت آنان در صعده + فیلم


جمهوری اسلامی ایران دوباره قهرمان المپیاد نجوم و اخترفیزیک شد


بمباران مجدد صنعاء توسط جنگنده‌های سعودی


ماهواره پارس ۲، در برنامه پرتاب قرار گرفته است


حادثه دریایی در تنگه هرمز