آلودگی هوا در کلانشهرها امروز هم ادامه دارد + تصویر

يکشنبه 19 آبان 1398
09:53
آلودگی هوا در کلانشهرها امروز هم ادامه دارد + تصویر
براساس نقشه‌های هواشناسی امروز ۱۹ آبان ۱۳۹۸ در اغلب نقاط کشور آسمان صاف و پدیده خاصی تجربه نمی‌شود، اما با توجه به افزایش آلاینده‌ها در هوا و ایجاد پدیده وارونگی دراثر برودت هوا بخصوص در کلانشهرها آلودگی‌هوا در کلانشهرها قابل پیش بینی است.

العالم - ایران

بررسی‌ نقشه هواشناسی امروز یکشنبه 19 آبان ماه نشان می‌دهد به جز جنوب شرقی کشورمان سایر نقاط ایران پدیده جوی خاصی را تجربه نمی‌کنند و طی 24 ساعت آینده آسمانی صاف و در برخی ساعات غبار محلی خواهیم داشت.

این درحالی است که استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و جزیره قشم امروز شاهد ادامه بارندگی‌ها هستند و ساکنان مناطق یاد شده جوی ناپایدار را تجربه می‌کنند. برهمین اساس توصیه می‌شود ساکنان با توجه به افزایش بارش‌های پراکنده در این مناطق از توقف در محل مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی جدا خودداری کنند.

نقشه‌های هواشناسی آسمان سیستان و بلوچستان را نیمه ابری نشان می‌دهد که از اواسط روز برحجم ابرها افزوده می‌شود رگبارهای پراکنده در بیشتر نقاط باعث جاری شدن روان آب خواهد بود. این درحالی است ساکنان جزیره قشم نیز تقریبا پدیده مشابهی با سیستانی‌ها تجربه می‌کنند با این تفاوت که کارشناسان هواشناسی به صیادان و گردشگران توصیه می‌کنند به دلیل مواج بودن دریا از رفتن به دریا خودداری کنند.

البته بندرعباسی‌ها که دیروز شاهد بارش‌های شدیدی بوده‌اند امروز نیز احتمالا دوباره بارندگی را تجربه می‌کنند، اما از اواخر امروز با کاهش حجم ابرها این بارش‌ها نیز کاهش می‌یابد.

سازمان هواشناسی گرمترین منطقه ایران را جزیره ابوموسی با درجه حرارتی معادل 26 درجه سانتی‌گراد و سردترین را اردبیل با 2 درجه سانتی‌گراد اعلام کرده است. ساکنان پایتخت نیز امروز نباید منتظر پدیده خاصی بجز افزایش آلاینده‌ها و غبار محلی باشد، برهمین اساس تهرانی‌ها در گرمترین ساعت روز حداکثر 14 درجه و در خنک‌ترین ساعت نیز 9 درجه سانتی‌گراد تجربه می‌کنند.

کارشناسان سازمان هواشناسی با توجه به افزایش آلاینده‌های هوا ضمن هشدار به سالمندان و کودکان به سایر ساکنان کلانشهرهای کشور نیز توصیه می‌کنند فقط در صورت ضرورت منزل را ترک کنند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم