قیمت خودروهای ایران خودرو / پژو ۲۰۰۸ بازهم گران شد

سه شنبه 21 آبان 1398
15:16
قیمت خودروهای ایران خودرو / پژو ۲۰۰۸ بازهم گران شد قیمت انواع محصولات ایران خودرو نسبت به دیروز تغییر صعودی و نزولی داشته است که در این بین قیمت پژو ۲۰۰۸ بازهم افزایش یافته است.

العالم - ایران / اقتصادی

در بازار امروز خرید و فروش محصولات ایران خوردو بازار با نوسان قیمتی در اکثر خودرو ها روبه‌رو شد. بر همین اساس پژو 2008 با افزایش 2 میلیون تومانی، از 329 میلیون تومان به 331 میلیون تومان رسید. قیمت دانگ فانگ H30 نیز با 152 میلیون تومان معامله رسید.

در جریان معاملات امروز بازار خودرو، دنا توربو با کاهش دو میلیون تومانی 171 میلیون تومان،‌ پژو206 (V8) با کاهش نیم میلیون تومانی به 102 میلیون و و500 هزار تومان، پژو تیپ 5 با کاهش یک میلیون تومانی 104 میلیون تومان و 207 دنده‌ای نیز با کاهش یک میلیون تومانی 134 میلیون تومان خرید فروش می‌شود.

بر اساس این گزارش، قیمت سایر محصولات نسبت به روز با تغییر صعودی و نزولی همراه شده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

2 شهید و 5 زخمی در جدیدترین جنایت رژیم صهیونیستی در لبنان


پیام پزشکیان در پی انفجار تانکر و جان‌باختن شماری از مردم در سنندج


مدنی‌زاده: اقتصاد ایران را مردم ایران می‌سازند، نه وزارت خزانه‌داری آمریکا


تحلیل دیپلمات لبنانی از وضعیت بغرنج ترامپ درقبال ایران در آستانه انتخابات میاندوره ای


تشییع ۱۰۰ پیکر شهید تازه تفحص شده شامل ۷۰ کودک در نوار غزه


حمله اشتباهی جنگنده سعودی به مواضع خودی در یمن


سناتور آمریکایی: باید به جنگ علیه ایران پایان دهیم


تشدید حملات صهیونیستی به بیمارستان و مناطق غیرنظامی در جنوب لبنان


گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با وزرای امور خارجه عربستان و ترکیه


شهپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت