العالم ـ اروپا
روزنامه لوموند فرانسه روز دوشنبه در گزارشی با اشاره به اظهارات «لوران نونز» وزیر مشاور در وزارت کشور فرانسه در کنفرانسی از سوی فدراسیون بانکی فرانسه که از این حملات به عنوان "کلاهبرداری پر رونق" نام برده بود افزود: این حملات تلفن های همراه هوشمند را به ویروس "اسب تروا" آلوده می کند که مخرب و برای کاربر نامرئی است.
به نوشته این روزنامه فرانسوی، در این حملات، هکر پیامی به تلفن همراه فرد ارسال می کند که مالک به محض کلیک کردن بر روی این پیام، امکان نصب "بدافزار" بر روی گوشی همراه خود را می دهد.
همچنین هنگامی که مشتری، از طریق برنامه بانکی نصب شده بر روی تلفن هوشمند خود به بانک آنلاین خود متصل می شود، ویروس، اطلاعات، رمزهای عبور و دیگر اطلاعات شخصی را بازیابی می کند. بنابراین امکان دسترسی به حساب های بانکی فرد فراهم می شود.
به گفته نونز، این گونه حملات سایبری در حال افزایش است. در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ میلادی، ۶۱ هزار مورد از این قبیل آلودگی ها محاسبه شده که نسبت به آخرین رکورد آن در سال ۲۰۱۶میلادی، ۴۰درصد افزایش نشان می دهد.
این مقام وزارت کشور فرانسه گفت: از ابتدای سال ۲۰۱۹، در فاصله سه ماهه، ۱هزار ۶۰۰گونه متفاوت از این بدافزار شناسایی شده است. حمله کنندگان سایبری می دانند که امکان تشخیص آنها وجود دارد بنابراین همیشه بدافزارها را تغییر می دهند.
به گزارش ایرنا، «تیری الیویه» ( Thierry Olivier ) رئیس امنیت سیستم های اطلاعات در سوسیته ژنرال( Société Générale ) شرکت خدمات مالی و بانکداری فرانسوی گفته این کلاهبرداری روی تلفن های اندرویدی تأثیر می گذارد و این حملات به روی تمامی موسساتی که یک تجارت بانکی آنلاین دارند انجام می شود.