اعتصاب کارکنان ترافیک هوایی ایتالیا 130 پرواز را لغو کرد

دوشنبه 4 آذر 1398
21:51
اعتصاب کارکنان ترافیک هوایی ایتالیا 130 پرواز را لغو کرد در پی اعتصاب سراسری کارکنان ترافیک خط هوایی ایتالیا در روز دوشنبه بیش از ۱۳۰ پرواز خط هوایی آلیتالی لغو شد.

العالم ـ اروپا

به گزارش روزنامه لوکال ایتالی، به دنبال اعتصاب چهارساعته کارکنان ترافیک هوایی ایتالیا، پروازهای خط هوایی آلیتالی در بسیاری از شهرهای ایتالیا زمین گیر شدند و نتوانستند طبق برنامه پروازهای خود را انجام دهند.

براساس بیانیه اتحادیه کارکنان کنترل پرواز، در اعتصاب صورت گرفته بسیاری از کارمندان فرودگاه های بریندیسی، میلان، پادو و رم شرکت کردند و قرار است کارکنان دیگر شهرها نیز به این اعتصاب سراسری ملحق شوند.

خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد، دولت ایتالیا مبلغ ۴۴۰ میلیون یورو (۴۴۱ میلیون دلار) به خط هوایی آلیتالی وام داده تا بتواند مشکلات اقتصادی و صنعتی خود را حل کند.

علاوه بر ایتالیا، کارمندان ترافیک فرودگاه های فنلاند نیز روز دوشنبه دست به اعتصاب سراسری زدند و تا لحظه مخابره خبر موجب لغو دهها پرواز خط هوایی فین ایر شد.

0% ...

آخرین اخبار

کمیته‌های مقاومت: استقبال امارات از نتانیاهو پوشش سیاسی برای جنایات رژیم صهیونیستی است


مهاجرانی: تحریم‌های هوایی آمریکا مصداق قلدرمآبی است/ مخالفت دولت با نحوه اجرای طرح نفوذ


بریمانلو طلایی شد/ نهمین طلای کاروان ایران در کوراش


غریب آبادی: امارات باید به واقعیت‌های تاریخی و حقوقی منطقه پایبند باشد


پاسخ قالیباف به ترامپ: بچرخ تا بچرخیم!/ محاصره شکست می‌خورد


«حادثه» برای ناو هواپیمابر آمریکا و جراحت ۴ نظامی


برنز آسیایی ناگویا بر گردن فاطمه برمکی


اظهارات عراقچی در پایان سفر به نیویورک + فیلم


پایگاه داده پنتاگون هک شد


دیدار رئیس گروه ریش‌سفیدان بین‌المللی با عراقچی