اپل ممکن است گوشی‌های آیفون را دو بار در سال عرضه کند

سه شنبه 12 آذر 1398
10:52
اپل ممکن است گوشی‌های آیفون را دو بار در سال عرضه کند برخی گزارش‌ها از تغییر استراتژی شرکت اپل در قبال گوشی‌های آیفون در آینده نزدیک حکایت دارد.

العالم - فناوری

به نوشته وب‌سایت جی‌اس‌ام آرِنا، بر اساس یک گزارش سی‌ان‌بی‌سی که بر مبنای داده‌ها و پیش‌بینی‌های تحلیلگران جی‌پی مورگان استوار است، شرکت اپل استراتژی عرضه گوشی‌های آیفون را در سال 2021 تغییر خواهد داد. این تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند اپل آیفون‌ها را دو بار در سال عرضه کند.

اپل مدت‌هاست تلفن‌های آیفون خود را سالانه یک بار و در فصل پاییز روانه بازار می‌کند. اما استراتژی جدید به اپل امکان می‌دهد آیفون‌ها را در بازه‌های زمانی شش ماهه عرضه کند تا بتواند بهتر با رقبایش که محصولاتشان را در طول سال در اختیار کاربران قرار می‌دهند، به رقابت بپردازد.
شرکت‌هایی نظیر هواوی و سامسونگ، گوشی‌های پرچمدار خود را در بازه‌های زمانی مختلف عرضه می‌کنند.

این تحلیلگران همچنین پیش‌بینی می‌کنند اپل در سال 2020، 4 آیفون را روانه بازار خواهد کرد که همگی به فناوری ارتباطی 5G و صفحات نمایش OLED مجهز خواهند بود. به گفته آن‌ها، یکی از این آیفون‌ها صفحه‌ای نمایشی 5.4 اینچی، 2 آیفون صفحه نمایشی 6.1 اینچی، و یک آیفون صفحه نمایشی 6.7 اینچی خواهند داشت که ابعاد جدیدی برای محصولات اپل محسوب می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

حملات مشکوک به انبارهای نفتی در عمان


روسیه: قطعنامه پیشنهادی ما به دلیل منافع سیاسی کوتاه مدت رد شد


حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی 


تغییر آرایش ایست‌های بازرسی؛ سازماندهی موج جدید داوطلبان آغاز شد


 سفیر ایران: اقدام شورای امنیت علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم


موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی


هشدار بسته‌شدن باب‌المندب و سوئز همزمان با تعطیلی سرزمین‌های اشغالی


سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم


آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب