بیش از نیمی از ساکنان فلسطین اشغالی خواستار استعفای نتانیاهو هستند

شنبه 16 آذر 1398
20:52
بیش از نیمی از ساکنان فلسطین اشغالی خواستار استعفای نتانیاهو هستند
نظرسنجی جدید یک شبکه خبری صهیونیستی نشان داد 52 درصد ساکنان فلسطین اشغالی خواستار کناره گیری «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی هستند.

العالم - فلسطین اشغالی

نظرسنجی جدید منتشر شده از سوی یک شبکه خبری صهیونیستی نشان داد 52 درصد ساکنان فلسطین اشغالی خواستار کناره‌گیری «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی هستند.

به نوشته روزنامه «هاآرتص» در حالی‌که 52 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی شبکه 12 اسرائیل که نتایج آن جمعه منتشر شد، استعفای نتانیاهو را خواستار شدند، 38 درصد نیز بر این باور بودند که با وجود اتهامات وارده بر نتانیاهو، او باید در این سمت باقی بماند.

اتهامات نتانیاهو شامل پیشنهاد رشوه به برخی مجموعه‌های بزرگ رسانه‌ای در فلسطین اشغالی در برابر پوشش خبری مطلوب اوست.

طبق یک نظرسنجی دیگر که توسط موسسه تحقیقاتی «اسمیت» به سفارش نشریه «اسرائیل هیوم» انجام شد، ۴۸ درصد از ساکنان فلسطین اشغالی معتقدند نتانیاهو با سه پرونده مجرمانه‌ای که دنبال خود دارد، نباید به نخست‌وزیری ادامه دهد و ۴۶ درصد نیز با تداوم حضور وی در این پست موافق بودند.

هفته گذشته نیز هزاران تظاهرکننده در تل آویو استعفای نخست وزیر رژیم صهیونیستی را خواستار شدند. معترضان در میدان «حبیمه» در تل آویو تجمع کرده و شعارهایی از جمله «نتانیاهو استعفا، اسرائیل مهمتر است» و «اسرائیل قوی» سر دادند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه