اسماعیل نجار رییس سازمان مدیریت بحران کشور شد

دوشنبه 18 آذر 1398
17:32
اسماعیل نجار رییس سازمان مدیریت بحران کشور شد رییس جمهوری در حکمی «اسماعیل نجار» را برای یک دوره پنج ساله به سمت رییس سازمان مدیریت بحران کشور منصوب کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در متن حکم حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی خطاب به اسماعیل نجار آمده است: در اجرای ماده (۸) قانون مدیریت بحران کشور مصوب ۱۳۹۸.۰۵.۰۷ مجلس شورای اسلامی با عنایت به پیشنهاد وزیر کشور و تصویب هیأت محترم وزیران در جلسه مورخ ۱۳۹۸.۰۸.۲۶، نظر به تعهد و تجربیات ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم برای یک دوره پنج ساله به سمت رییس سازمان مدیریت بحران کشور منصوب می‌شوید.

روحانی افزود: برای انجام این مسئولیت خطیر انتظار دارد با مدیریت جهادی و تلاش مجدانه نسبت به تحقق وظایف مقرر در ماده (۹) قانون با اولویت تهیه و تدوین «سند راهبرد ملی مدیریت بحران»، برنامه‌های ملی «کاهش خطر حوادث و سوانح»، «آمادگی و پاسخ» و «بازسازی و بازتوانی» اقدام کرده و در راستای ارتقای همکاری و هماهنگی بین سازمانی و به منظور ایجاد هم‌افزایی و تحقق اهداف کلان، از طریق تشکیل بانک اطلاعات تخصصی مدیریت بحران و دسترسی متناسب به نظام جامع مدیریت اطلاعات، تلاش وافر کنید.

به گزارش ایرنا، براساس قانون مدیریت بحران کشور مصوب 1398 ، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور برای یک دوره پنجساله به پیشنهاد وزیر کشور و تصویب هیأت وزیران با حکم رئیس ‌جمهوری منصوب می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین


پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد