خسروی خطاب به هوک:‌ تبادل زندانیان ابتدای هیچ مسیر جدیدی نیست

شنبه 23 آذر 1398
19:20
خسروی خطاب به هوک:‌ تبادل زندانیان ابتدای هیچ مسیر جدیدی نیست
سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در واکنش به اظهارات برایان هوک با بیان اینکه امنیت ملی آمریکا را رهبران نابخرد آن تهدید می‌کنند، تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا را ابتدای هیچ مسیر جدیدی ندانست.

العالم - ایران/ سیاسی

«کیوان خسروی» سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در گفتگو با شبکه تلویزیونی الجزیره و در واکنش به اظهارات اخیر «برایان هوک» مسئول کارگروه ایران در وزارت خارجه آمریکا که گفته قصد ما برای تحریم ایران جلوگیری از تهدید امنیت ملی آمریکا بوده است، گفت: امنیت ملی آمریکا را رهبران نابخرد آن تهدید می‌کنند که با اتخاذ تصمیم‌های یکجانبه، غیر قانونی و تنش آفرین همه جهان را به هم آوردی با خود وادار کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: فرار از اجرای تعهدات قانونی از سوی آمریکا و استفاده ابزاری از تحریم و تروریسم اقتصادی که هدفی به غیر از فشار بر معیشت، سلامت و پیشرفت مردم ایران را دنبال نمی‌کند، توجیهی ابلهانه برای جنایت علیه مردمی است که با همه بدعهدی‌ها پای تعهدات خود ایستادند.

خسروی افزود: آمریکا با خروج از توافقی بین‌المللی که پشتوانه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل را دارد عملا صلح و امنیت جهانی را به چالش کشید و نمی‌تواند با گرفتن ژست گفتگو و مذاکره از پاسخگویی به افکار عمومی جهانی فرار کند.

تبادل زندانیان ابتدای هیچ مسیر جدیدی نیست

سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایران همچنین در خصوص رخداد آزادسازی متقابل دو زندانی آمریکایی و ایرانی که اخیرا انجام شد، اظهار داشت:تبادل زندانیان که بدون هیچگونه مذاکره‌ای و بر اساس پیگیری رویکردی انسانی از سوی ایران انجام شد ابتدای هیچ مسیر جدیدی نیست، بلکه پایانی است بر شرایط مشقت بار افراد بیگناهی که با راهزنی بین‌المللی از سوی آمریکا برای باج گیری به اسارت در آمده‌اند.

به گزارش فارس، «برایان هوک» مسئول کارگروه ایران در وزارت خارجه آمریکا امروز (شنبه) در حاشیه «فروم دوحه» در گفت‌وگویی کوتاه با شبکه خبری «الجزیره» قطر، گفت: اقدامات ایران بر خلاف منشور سازمان ملل متحد است. تحریم‌های آمریکا علیه ایران نه برای مجازات این کشور بلکه برای تضمین اهداف امنیت ملی ما است تا به سلاح اتمی دست پیدا نکند. همچنین برای مقابله با اقدامات خصمانه ایران در منطقه و ادامه گروگان‌گیری این کشور است.

او در پاسخ به سؤالی دیگر درباره تبادل زندانیان با ایران گفت، کشورش از این اقدام خرسند است و امیدوار است که این، گامی برای آزادی زندانیان دیگر باشد و گفت که چهار یا پنج آمریکایی دیگر در ایران بازداشت هستند... اما این مسئله به ایران باز می‌گردد. شیوه ما با ایران از دو طریق است. یک از طریق دیپلماسی و دوم از طریق اقتصادی و فشار بر ایران تا بتوانیم به توافقی خوب دست پیدا کنیم.

به گزارش فارس، برایان هوک اخیرا در گفتگو با بخش انگلیسی شبکه «صدای آمریکا» به مبادله اخیر دو زندانی بین ایران و آمریکا پرداخته و گفته است که امیدوار است این اقدام مقدمه گفت‌وگوهای بیشتر با ایران باشد.

0% ...

آخرین اخبار

حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


وزیر خارجه قطر با پزشکیان دیدار کرد


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد