وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

سرورهای تجمیع اطلاعات جاسوسی شده، شناسایی شد

يکشنبه 24 آذر 1398
09:46
سرورهای تجمیع اطلاعات جاسوسی شده، شناسایی شد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که هفته گذشته در حاشیه هیات دولت به حمله سایبری به زیرساخت‌های دولت الکترونیک اشاره کرده بود، از شناسایی سرورهای تجمیع اطلاعات جاسوسی شده و همچنین ردیابی عاملان این حمله خبر داد.

العالم _ ایران / سیاسی

محمدجواد آذری جهرمی در توییتر خود نوشت: حمله سازمان یافته سایبری به سامانه‌های دولت الکترونیکی ایران، شناسایی و توسط سپر ‎دژفا دفع شد.

وی افزود: این نوع حمله در قالب حمله شناخته شده APT۲۷ صورت گرفته و هدف آن جاسوسی از اطلاعات دولتی بوده است.
آذری جهرمی خاطرنشان کرد: سرورهای تجمیع اطلاعات جاسوسی شده شناسایی و ردیابی عاملان حمله هم انجام شد.

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای مهیب بحرین را لرزاند


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد