بولتون:

ترامپ درباره توقف جاه طلبی‌های اتمی کره شمالی بلوف می‌زند

دوشنبه 2 دی 1398
07:49
ترامپ درباره توقف جاه طلبی‌های اتمی کره شمالی بلوف می‌زند مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید با انتقاد شدید از سیاستهای ترامپ درباره کره شمالی تاکید کرد که سیاست کاخ سفید درباره پیونگ یانگ عمیقا شکست خورده است.

العالم - آمریکا

«جان بولتون» مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید در تندترین انتقاد از سیاستهای دونالد ترامپ از زمانی که از سمتش برکنار شده است به پایگاه خبری آکسیوس گفت، دولت ترامپ در زمینه توقف جاه طلبیهای اتمی کره شمالی بلوف می‌زند و به زودی صراحتا باید اعتراف کند که این سیاست عمیقا شکست خورده است.

بولتون که به دلیل اختلافاتش با رئیس جمهور آمریکا درباره مسائل سیاست خارجی از جمله کره شمالی در ماه سپتامبر 2019 از این سمت کنار گذاشته شد در مصاحبه با پایگاه خبری آکسیوس گفت: فکر نمی‌کنم خیلی واقعی باشد وقتی که دونالد ترامپ و مقامات ارشد کاخ سفید از توقف دستیابی کره شمالی به سلاحهای اتمی حرف می‌زنند.

وی درباره تهدیدهای اخیر کره شمالی و اولتیماتوم این کشور به آمریکا تا پایان سال جاری برای ارائه یک پیشنهاد جدید برای ادامه مذاکرات خلع سلاح اتمی گفت: اگر کیم جونگ اون رهبر کره شمالی تهدید خود را پیگیری کند کاخ سفید باید کاری انجام دهد که برای دولت غیرمعمول است؛ آنها باید بپذیرند که مسیر اشتباهی را رفته‌اند.

وی اضافه کردف این ایده که ما در حال وارد کردن فشار حداکثری علیه کره شمالی هستیم متاسفانه درست نیست.

بولتون با اشاره به واکنش ترامپ به پرتاب موشکهای کوتاه برد بالستیک توسط کره شمالی طی ماههای اخیر افزود: وقتی رئیس جمهور می‌گوید نگران موشکهای کوتاه برد نیست در واقع دارد می‌گوید که نگران خطرات بالقوه‌ای که متوجه نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه است، نیست یا اینکه نگران متحانمان کره جنوبی و ژاین نیست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

برنز آسیایی ناگویا بر گردن فاطمه برمکی


اظهارات عراقچی در پایان سفر به نیویورک + فیلم


پایگاه داده پنتاگون هک شد


دیدار رئیس گروه ریش‌سفیدان بین‌المللی با عراقچی


مهاجرانی: ایران با تکیه بر مردمش به ساختن، ایستادگی و دفاع از حقوق خود ادامه می‌دهد


عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت وگو کرد


بیانیه سفارت ایران در خصوص گمانه‌زنی‌های اخیر درباره پایگاه «فیرفورد»


عواقب خطرناک تشدید تنش میان روسیه و اوکراین؛ گشودن جبهه‌ای با هدف قرار دادن تأسیسات حیاتی +فیلم


یحیی سریع: سعودی‌ها 38 بار به مناطق مسکونی یمن حمله کردند


هشدار مرکز «الغد الزاهر» نسبت به توطئه آمریکا برای خارج کردن عراق از محور مقاومت