حزب الله عراق: در فرصت مناسب به حملات آمریکا پاسخ خواهیم داد/ حمله نظامی واشنگتن به عراق نقض آشکار حاکمیت ملی است/ حمله آمریکا به مقر تیپ ۴۵گردان های حزب الله عراق با ۲۵ شهید و ۵۱ مجروح

دوشنبه 9 دی 1398
09:26
حزب الله عراق: در فرصت مناسب به حملات آمریکا پاسخ خواهیم داد/ حمله نظامی واشنگتن به عراق نقض آشکار حاکمیت ملی است/ حمله آمریکا به مقر تیپ ۴۵گردان های حزب الله عراق با ۲۵ شهید و ۵۱ مجروح تارنمای شبکه تلویزیونی «المنار» وابسته به حزب الله لبنان به نقل از سخنگوی نظامی گردان‌های «حزب الله عراق» اعلام کرد که قدرت مقاومت این کشور دهها برابر افزایش یافته و در فرصت مناسب به حملات آمریکا پاسخ خواهند داد.

العالم ـ عراق

سید «جعفر حسینی» روز دوشنبه به المنار گفت: آمریکایی ها از گذشته تا امروز ضربه های مقاومت عراق را تجربه کرده اند و ما در انتظار فرمان شورای رهبری مقاومت هستیم تا پاسخ تجاوز آمریکا را بدهیم.

وی افزود: پاسخ مقاومت جدی خواهد بود، گزینه های مختلفی در اختیار گردان های حزب الله عراق قرار دارد و فرماندهان این گردان ها امروز در خصوص شیوه پاسخ و واکنش به آمریکا، نشستی خواهند داشت.

حسینی حمله نظامی آمریکا به عراق را نقض آشکار حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی این کشور دانست.

به گزارش ایرنا، وی شمار کشته و زخمی های حمله یکشنبه شب آمریکا به مقر تیپ ۴۵ متعلق به گردان‌های حزب الله عراق در شهر «القائم» استان «الانبار» در غرب عراق را ۲۵ شهید و ۵۱ مجروح اعلام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر نروژ در حاشیه‌ نشست سازمان ملل


افزایش قیمت نفت برنت، پس از سخنرانی مقتدرانه پزشکیان در سازمان ملل


سال تحصیلی جدید در ایران و نیمکت‌هایی که جای خالی شهدا را به یاد می آورد


پیام اقتدار تهران در نیویورک؛ بازتاب جهانی سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل


از بی‌اعتنایی ترامپ به نخست‌وزیر لبنان تا موضع ایرلند در برابر رژیم صهیونیستی و...


مخبر: رئیس‌جمهور در سازمان ملل پیام ایستادگی و انتقام از متجاوزان را فرستاد


قالیباف از سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی تمجید کرد


نخستین دیدار پزشکیان در نیویورک؛ دیدار روسای جمهوری ایران و سوئیس


هشدار عراقچی به دبیرکل ناتو؛ حمایت از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل پیامد دارد


بقائی: ایران شروط خود برای احیای دیپلماسی را بطور غیر مستقیم به آمریکا اعلام کرد