علی‌اف: دالان انرژی برق میان ایران، آذربایجان و روسیه فعال است

دوشنبه 9 دی 1398
22:20
علی‌اف: دالان انرژی برق میان ایران، آذربایجان و روسیه فعال است رییس جمهوری آذربایجان گفت: در حال حاضر دالان انرژی برق میان سه کشور ایران، آذربایجان و روسیه فعال است.

العالم ـ آسیا

الهام علی‌اف رییس جمهوری آذربایجان در گفت و گو با شبکه تلویزیونی "روسیه - 24 "، با اشاره به اینکه میان آذربایجان، ایران و روسیه ظرفیت‌های زیادی برای همکاری در بخش انرژی برق وجود دارد، افزود: وزیران انرژی سه کشور در دیدارهای مرتب مسایل همکاری‌های آتی در این حوزه را بررسی می کنند.

رییس جمهوری آذربایجان در پاسخ به سئوالی درباره امکانات تبدیل این همکاری به یک سیستم مشترک انرژی برق، گفت: این مهم در حال حاضر در عمل تحقق می یابد.

علی‌اف با اشاره به اینکه جمهوری آذربایجان در حوزه انرژی برق با روسیه همکاری می کند و این همکاری بسیار ثمربخش است، خاطر نشان کرد: دو کشور در موارد اضطراری به یک دیگر در خصوص تامین انرژی برق کمک می کنند.

به گزارش ایرنا، وی یادآور شد: جمهوری آذربایجان در حال حاضر به گرجستان، ترکیه و برخی کشورهای اروپا انرژی برق صادر می کند.

علی‌اف گفت: ما همچنین با ایران خط جدید انتقال برق را احداث کردیم، بنابراین در حال حاضر میان سه کشور ایران، آذربایجان و روسیه دالان انرژی برق فعال است.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: طرح‌های عملیاتی ما ناوهای آمریکایی را دورتر خواهد راند/ کنترل غرب تنگه هرمز با سپاه و شرق آن با ارتش است


وحدت میدان و سیاست در برابر تجاوز؛ آمادگی نظامی ایران فراتر از گذشته است+فیلم


سفیر ایران در مسکو: با زبان اولتیماتوم نتیجه‌ای عاید آمریکا نخواهد شد


دیدارهای پزشکیان در هفدهمین اجلاس سران کنوانسیون تنوع زیستی در ایروان


رهبر انقلاب: تقویت جامعه پرستاری باید در اولویت مسئولان سلامت باشد


ترک سالن اجلاس سیکا توسط هیئت ایران هنگام سخنرانی رئیس رژیم صهیونیستی


فاجعه انسانی در غزه؛ شهادت ۴۶۶ نفر از سوءتغذیه


عراقچی: حضور آمریکا در منطقه پیرامونی، برای ما نگران‌کننده است


تأکید کمیته‌های مقاومت فلسطین بر ادامه راه شهید یحیی سنوار


گسترش دیپلماسی اقتصادی ایران در صندوق بین‌المللی پول